|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר חצי שנה באופן חובבני למדי, לא הקפדתי על תזונה וכו'. בקיצור הייתי רוצה להתחיל לקחת את העסק רציני...
יש לי כמה שאלות ![]() 1. תקופה עלייה במאסה, זו תקופה שהמתאמן אוכל כ 500 קלוריות יותר מהשריפה היומית שלו, עם שמירה על יחסים בין פחמימות:חלבונים:שומנים קבועים מראש? אז תקופת חיטוב זה שימור מאסת שריר הקיימת, רק פשוט לרדת באחוזי שומן? 2. כמה זמן בערך אנשים משקיעים בתקופות מאסה/חיטוב? עניין של חצי שנה/חצי שנה? כלומר יוצא בעצם מצב של: מאסה: חצי שנה עם תפריט X קלוריות+500 חיטוב: חצי שנה חיטוב מאסה: חצי שנה עם תפריט X קלוריות+1000 חיטוב: חצי שנה חיטוב וכו'? 3. ה 500 קלוריות האלה שאני מוסיף לתפריט היומי שלי, כוללות גם שומנים ופחמימות... איך אני עושה את זה עם עלייה מינימלית באחוזי שומן? תודה ולא לקטול אותי על החפירות חח ![]() |
![]() |
![]() |