|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אם זה עתה יצאתי מחיטוב וה-bmr שלי הוא 1688 , עשיתי חישוב שעם האימונים הנוכחים 4 פעמים בשבוע משקולות Fbw + אירובי 80 דקות,יוצא לי שה-bmr שלי הוא 2100.
עכשיו אני רוצה לעלות במסה כמה שיותר נקי באמת מצידי שיקח שנתיים,אבל שזו לא תהיי עלייה רצינית בשומן. האם מתפריט של 2300 קלוריות אני לא אעלה מלוכלך? תודה על התשובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() יש שונות מאוד גדולה בין האנשים בדברים האלה. בעקרון, קשה לי מאוד מאוד להאמין שלא תעלה נקי עם 2300 קלוריות [ואם לא תעלה נקי עם 2300, כנראה שזה הכי נקי שאתה יכול]. אני חושב שבכל זאת כדאי לך להוסיף קצת קלוריות, 200 קלוריות זה עודף קלורי שיכול בקלות להעלם ביום שאתה במקרה קצת יותר פעיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
עוד שאלה על הדרך, כל כמה זמן אני אמור להישקל וכמה אני צריך לעלות במשקל כדי לדעת שזו עלייה נקייה? שאלה שנייה,האם יכול להיות שלקיחת 15 ג' של קריאטין למשך 3-4 ימים גרם לי לעלות במשקל בגלל נוזלים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() זה לא משנה כמה זמן הגוף שלך היה בגרעון קלורי, רק חשוב שתקח שבועיים על מאזן ניטרלי בין החיטוב למסה.
תשקל פעם בשבוע, זה סביר. תסתכל במראה או שתמדוד אחוז שומן ותחליט אם זה מספיק נקי בשבילך. הקריאטין יכול לגרום לעליה מסויימת במשקל, כן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ביום של אימון אני אוכל יותר ב-100-200 קלוריות שזה לא רציני כי אני גם עושה חימום אירובי עוד 10 דקות אז אני על הנייטרלי אפשר להגיד. בקשר לאחוזי שומן התחלתי את המסה על 13% שומן בערך ועל משקל 65 ק"ג ואני לוקח בחשבון שאם אני אעלה נקי אז גם האחוזי שומן ירדו כי זה עניין של יחס בין מסת שריר למסת שומן בגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() קשה לי להאמין שתעלה עד כדי כך נקי שתרד באחוזי שומן. אבל אתה יכול לקוות לא לעלות הרבה באחוזי שומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() צא מהסרט אחי אתה לא תעלה עם 2175-2300.
תעשה מסה נקייה אבל תעשה מסה ! אחרי החיטוב תהיה ב שבועיים נייטרלי ואז תאכל 500 קל מעל התחזוקה וכל חודש וחצי- חודשיים תעלה עוד את הקלוריות. תשלב טיפה אירובי ואני מבטיח לך תעלה יחסית נקי. כמובן שעם קצת שומן אבל לא משהו שחיטוב של חודש חודש וחצי לא יכולים להוריד+.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |