|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמצע סט (סופר סט) עכשו תמישקולות הראשונות זרקתי לריצפה לקחתי תשניות ואני עושה מסיים תסט זורק תשניות זה נופל על ראשונות ועצבא אחת ניתקע לי באמצע כאבי טופט אני אומר לכם טופטטטטטטטטטטטטטט
ראו הוזהרתם כמובן נהרס לי ההאימון והלכי הבית חח בדרך אם האוטו עוד שניה עשיתי תעונה למה נהגתי רק אם יד אחת והיתי מעופף |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() קרה לי גם...שסיימתי לחיצת חזה עם מישקולות והיו מיתחת לספה עוד מישקולות :/
וגם פעם אחרי תרגיל של יד אחורית העפתי את המישקולת אבל שכחתי לעזוב ואז האמצבע שלי ניתקעה בין המישקולת לכיסא :/ זה כואב אחושרמוטה אני מבין אותך אחי חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כוס עמק, נסעתי למכון בגשם זלעפות וכשבאתי ללכת גיליתי שמישהו התבלבל בתיק ולקח את התיק שלי והשאיר את שלו!
היה לי שם מעיל, חגורה, וכפפות ![]() ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בחדר כושר הקודם שלי המדף עם המשקולות היו שקעים כאלה אז אני בא לשים משקולת והעור נתפס שם ..לא נעים..
חח חשבתי אתה תרשום שלא סגרת עם סוגרים את המשקל וצד אחד נפל ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח זה יותר כואב אחי אני חושב אני יפסיד מינימום עוד אימון שתיים העצבא בצבע כחול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח למה מי סוגר =? בלחיצה אני לא סוגר בחיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ה "תעונה"
היחידה שקראתה כאן זה ההודעה שלך מזה כמה שגיאות כתיב בקושי הבנתי מה אתה רוצה. העיקר שאתה חש בטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה זורק תמשקלות תרים תרגליים פשוט מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,אצלי היה גרוע יותר
שיחררתי צד אחד מפלטות והצד השני היה מלא אז נדפק לי המוט בראש..ועוד הרבה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() לחבר שלי נפל המוט באמצע סקוואט,זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שיש כל המכון הסתכל כולו נהיה אדום בקיצר פדיחות לא מהעולם הזה
![]() וגם פעם אחת חבר שלי סיים סט ועבר ליד הכיסא שעשיתי עליו לחיצת כתפיים אז זרקתי את המשקולות על הרצפה ואחת מהן פגעה לו ברגל,כן הוא היה נכה ליומיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אח שלי זה לא האצבע ברגל אלה ביד סתכל זרקתי תמישקולת הראשונה לרצפה ואז שזרקתי תשניה היא נפלה בול על הראשונה והעצבא שלי ניתקע בין לבין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להזהר,באסה של החיים עכשיו לא להתאמן שתי אימונים.
יאללה פוסט התאונות בחדר כושר פעם אחת עשיתי סקוואט בסמיתק ובאתי לשים את המוט במקום(יענו עם הסוגרים) אבל משום מה הסוגרים כאילו החליקו ונפלתי עם הסקוואט לרצפה לא רק שהגב שלי נשבר ל 6 גם כל החדר כושר הסתכל עליי בתהדמה
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
פעם כששמתי את המוט של הסקוואט על המתקן המאולתר שלי הוא התגלל למטה ונפל על הפרקט. חחח זה עשה חורים בצורה של הקצוות של המוט, מזל שהוא היה ריק!
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וזה הדבר הכי מצחיק שקרה במכון שלי איזה ילדה אחד חשה כוסית והיא באה לעשות בפולי ( ווינץ') וכולם מסתכלים עליה והיא בפוזה של זין אני לא יקום אני ישחרר תמוט כככה ( כי זה בישיבה) אז היא שחררה תמוט ועפה לריצפה ודפקה תראש משהו אחד החזקים ושכבה שם כמה דקות חח ואז כולם התחילו לצחוק אני במיוחד והיא קלטה והיא היתה בכאלה פדיחות חחח מאז לא ראיתי אותה יותר מילה שמאז רק שהינו נזכרים בה הינו נשפחים מצחוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טופט=תופת
תעונה=תאונה זה כבר מוגזם.
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() חח ניזכרתי בעוד משהו מצחיק
נכון יש תתרגיל הזה לחיצת כתפיים בישיבה עכשיו יש אצלי כיסאות מתכוננות גם של הגב וגם של התחת אז הרבה פעמים כתוצאה מכך שילדים קמים ויושבים מהמושב אז זה קצת משתחרר וקורה הרבה פעמים שמישהו מתאמן ופתום זה נופל אז אתמול זה קרא למישהו ונדפקה לו המשקולות בראש אין כמה צחקתי עליו |
![]() |
![]() |