|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתם חשבתי איך אתם מתחילים עם בנות..
לפני כ3-4שבועות נפרדתי מהחברה, ומאז אין לי משהי ואני ממש רוצה חברה או לפחות מישהי לקטע :| הקטע שהבטחון שלי לא בשמיים ולהתחיל עם בנות, זה הדבר האחרון שאני יודע לעשות ;_; אני יכול לזרום עם שיחה, אבל להתחיל את השיחה זה בעיה רצינית =q יש לציין שאני נראה בסדר, אני לא מכוער ואין לי בעיה של מראה אני חושב Xd יאללה פנקו בתגובות =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() לך למועדון אם איזה אחת תגיד לך, "תגיד כפרה יש לך אש?"
תענה לה "וואלה מותק בשבילך אני ידליק את כל המועדון" ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מכיר תקטע הזה שאתה רואה בחורה נחמדה
היא מסתכלת עליך ואתה עליה אבל כוס העולם המניאק הזה אתה לא מעיז לבוא אליה חברים זהו סיפור חיי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אי אפשר לעזור לך בזה, או שיש לך את זה או שאין לך את זה.. אתה לא יכול ללמוד את זה..
or your'e a pimp or you're or not
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
1. לתת משפט פתיחה טוב.. לא של איזה ערסים 2. לזרום.. לבוא עם מחשבה שאן מה להפסיד 3. לא לנסות לזין אותה על הערב הראשון ככה יהיה לך סיכוי להמשיך עם זה הלאה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מגיבים מהר חח..
וhomie, מה שאמרת לא הכי נכון, כי זה כן משהו שאפשר ללמוד.. יש אנשים שפשוט אומרים בסופו של דבר "זין על העולם אין לי מה להפסיד".. אני תמיד אומר את זה בסוף, אבל לא עושה עם זה משהו ==[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור בשיטה הטבעית? זה פשוט לחרוש יותר ויותר בלדבר עם בנות ובמועדונים וזה יבוא לך כבר טבעי.. בעיקרון אתה צריך להראות שאתה גבר, זה לא משנה אם אתה גבוה או נמוך או מכוער או יפה, פשוט להתנהג כמו גבר ולהיות בביטחון עצמי בשמיים.. וככה להביא משפט פתיחה ופשוט לזרום... (up מי שחושב על מה שאני חושב שהוא רואה תפוסט הזה ck אז שיכתוב פה חחח pi ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
רק ניסיון אחי תבלה בקרבת בנות הרבה, לאט לאט אתה לבד תדע להבדיל בין סוגי בנות איך צריך לדבר איתם, ותגבש דרכים משלך, וחוץ מזה, זו לא אמורה להיות דרך. אני רואה בת יפה במועדון או שאני עם חברים מסתובב ורואה מישהי יפה אני בא אליה אומר לה כזה "מה קורה?" "איך קוראים לך?" "את נראית טוב" ואז אני מתגרה בה, הרבה, הרבה ,הרבה וגם זה מצחיק למשל אני עושה: "רק 4 דקות אנחנו מכירים וכבר הספקת להתאהב בי? לא מתאים לי אני צריך זמן" "די להסתכל עלי בעיינים שעוד שניה את אונסת אותי, כי זה התפקיד שלי" ויש כל מיני שלבד אני על המקום ממציא וחוץ מזה לא כל משפט יתאים לכל בת, אתה צריך לדעת לאיזה בת להגיד מה לפי הסגנון דיבור וזה. וזהו ואז אם היא זורמת יוצא איזה נשיקה אם היא לא אני שומר על קשר ובפעמים הבאות זה קורה =] כלומר, לדעת לדבר זה הדבר הכי הכי חשוב וכמובן להפגין בטחון וזה, זה נשמע כזה הזוי וכאילו Wtf אבל זה לא יבוא בהתחלה גם עם תנסה אתה צריך להיות טבעי ככה, כמו שאמרתי תבלה הרבה בחברת בנות. וגם, זה לא בושה להשקיע, שיער, בגדים, ריח, אסטטיקה, ללמוד לרקוד יפה, כל מיני דברים נחמדים.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה מגה שייפ נהיית מתחנגל כפרה עליך
מה זה אל תאנסי אותי זה התפקיד שלי...מה זה המשפטים האלה אני אומר לך רק הבנות של עפולה נדלקות מזה אם בכלל חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() puהמשפט הראשון של מגה שייפ היה טוב !!
השני לא משו חח (!!) נווו חייב להיות פה מישהו בזה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צודק ^
הקטע שלמי שאין לו בטחון, לבוא לדבר עם מישהי כאילו יש לך בטחון זה לא ממש אפשרי.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש גישה שאומרת FAKE IT , MAKE IT
תחשוב שאתה בטוח בעצמך ובסוף אתה תהיה בטוח בעצמך,שמע כנס אלי שניה למסנג'ר yoni575@walla.co.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יוו גם אני ככה אני מפחד לדבר אם בנות.אני יודע שאומרים ביטחון וזה אבל אין לי ביטחון חחח.
וגם אני לא נראה רע חברים שלי אפילו יורדים עליי כמה שאני חסר בטחון ושאני יכול להצליח אם בנות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |