|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז ככה, נפתח בזה שצומת עם רמזורים שלא פועלים (צהוב מהבהב) זאת הצומת הכי מסוכנת שיש
זה אמנם לא נראה ככה.. נראה כאילו אתה יכול לעבור חופשי, אבל ממש לא.. זאת הצומת הכי מסוכנת שיכולה להיות עכשיו לסיפור .. התאונה התרחשה בצומת שנמצאת איזה 100-200 מטר אחרי הגשר של טדי לכיוון כביש בגין (למי שמכיר) אני סיימתי את בגין והייתי לכיוון קניון מלחה והנהג השני בא מצד ימין שלי, אני מרחוק ראיתי אותו ומרחוק זה נראה כאילו הוא בעצמו פונה ימינה (ובכך נוסע באותו כיוון שלי) אבל להפתעתי הוא פשוט המשיך ישר בכוונה לפנות שמאלה ובסופו של דבר נוצר מצב כזה - |<-------- | | /\ אלו הכיווני תנועה, אני זה שכביכול נוסע ללמטה והוא זה שנוסע כביכול ימינה, התנגשנו בחיבור בקיצור, תזהרו בכבישים ותמיד לא לשכוח, מליון עיניים לכל הכיוונים בלי לזלזל לשניה כי אתם פשוט לא יכולים לדעת מאיפה זה יבוא לכם, ותזהרו במיוחד בצומת רמזורים עם רמזורים לא פעילים, תאטו לפני הכניסה לצומת ותסתכלו טוב טוב שאף אחד לא בא לכם מכיוון אחד כי זה יכול להסתיים באסון במזל אני והנהג השני יצאנו בריאים ושלמים, האוטו שלו הלך טוטלוסט כנראה והאוטו שלי נמעך בצד של הדלתות שמימין לנהג (הדלת הימנית שליד הנהג, והדלת הימני השניה מאחוריה), הגלגל הימני העליון התפנצ'ר, ובמזל משמיים הנהג השני ואני בריאים ושלמים. תזהרו בכבישים אנשים
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() העיקר שאתה בריא אחי!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בעיקר שאתה בריא אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא לפחות האוטו טוטלס תקבל ביטוח יותר היה גרוע אם זה היה לא טוטאלוס
מה אם הרשיון ? והכי חשוב הבריאות |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() בעיקר שאתה בריא אחי!
![]() |
#10 |
|
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() יאללה תגוונו!
ומי אשם? הוא נכון? מי נהג? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מזל שזה יצא ככה ובלי נפגעים
מה הקטע של האנשים פה שכולם רושמים אותו דבר אם ניסיתם להצחיק לא הצלחתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל גיל בטח יתגונן על עצמו ויגיד שהוא פנה שמאלה אבל אין מה לעשות אי אפשר לסמוך על הנהגים היום הם יכולים להיות חצי צומת בפנים ולהחליט שהם יוצאים מהצומת ולוקחים ישר. גיל אתה בטח נהג חדש אז זה פוגע לך ברישיון תאונה נקודות או משהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() וואיי איזה מזל אחי תאונה קטלנית
גם אני היום במזג אוויר הזה עשיתי חתיכת החלקה ובנס הצלחתי להשתלט עליה, אחרת הייתי עף לתוך בית ג'אלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
המשמעות של המשפט הזה ושזה לא נאמר בציניות ויוסי, אני לא מנסה לצאת צדיק אבל יש לי כמה דברים להגיד לך נתחיל בזה שבתאונה הזאת גם אני אשם אבל הרבה הרבה פחות מהנהג השני ואני אסביר, אני נסעתי ישר (כמו שראית, ללמטה כביכול) ואפילו לא היה לי תמרור של "תן זכות קדימה" אלא לו היה כי הוא רצה לפנות (לא ציינתי את זה בהתחלה כי הוא לא הספיק לפנות והתנגשנו באמצע הצומת) אבל תגיד לי אתה, כשאתה רוצה לפנות כמו בן אדם.. אתה מאט ומסתכל לצדדים שאף אחד לא יכנס בך נכון? ולעומת זאת שאתה נוסע ישר בדוך אתה מצפה שהנהגים שרוצים לפנות ישימו לב אליך ולא יפנו כשאתה עובר ויכנסו בך אלא יחכו שתעבור ורק אז יכנסו לך לנתיב אני צודק? הבן אדם בכלל לא הסתכל שאני עובר בכביש (ולא נסעתי על 200) אני הייתי בשוק שהוא פשוט המשיך לתוך הצומת כאילו היא ריקה לגמרי ואני מאינסטינקט התחמקות ישר ניסיתי לפנות לצד ולברוח אבל לא הספקתי והוא נכנס בי בצד ואין לי מושג בנתיים לגבי הנקודות, המשטרה הייתה שם ולא לקחה אותנו כ"אשמים" אז הם לא לקחו את הרישיונות אלא רק בדקו אותם בדיקה שגרתית
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אם כל הכאסח שלי איתך...
כוס אמו האוטו כושאלאמא של הרישיון העיקר שאתה והחבר שלך בריאים ושלמים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איזה פחד....ועוד אני נוסע בקטנוע בכללל מסוכן...
|
![]() |
![]() |