|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני נגיד לפני מבחנים דוחה את האימון עד אחרי המבחן אלא אם אני מסיים לימודים מוקדם ואז אני גם עושה אימון וגם לומד למבחן [יש לי ימים ארוכים רצח
![]() מה איתכם איך אתם מתמודדים עם הלחץ המזדיין הזה????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הלחץ לא מפריע לאימונים שלי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח אפשר לחשוב כמה אני לומד, אני מוצא את עצמי הרבה פעמים ביום רואה טלווזיה משו משעמם כי יש יותר מידי זמן פנויי... :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אתה רציני?
אתה צריך לשאול אחרת, לאלה שעובדים פה, איך אתם משלבים עבודה עם לימודים? ואז התשובה שלי תיהיה - קשההההההה קשה מאוד אחי, עובדים כמו חמורים אין זמן ללמוד בכלל. אימונים? שעה ביום? זה מה שעוצר אותך? זה לא שאתה רוני קולמן צריך לישון במכון
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכיתה יא' בכיתה של מחוננים יש לי 2 מקצועות הגברה ריאליים ואני 5 יחידות במתמטיקה ואנגלית
ואני מוצא את עצמי יותר זמן במחשב ובטלויזיה מאשר שאני לומד ככה שבכל מקרה יש לי די מספיק זמן ללכת לחדר כושר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחחחחחחח מי ישמע איזה לחץ יש לך..
כולה בצפר אני הייתי גם עובד בזמן הלימודים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני במתמתיקה מוגבר שזה אומר 2יחידות השנה יש לי 4 אימנום בשבוע הבצפר שלי זה איזה 45 דקות נסיעה מהבית ואני בכל זאת מיסתדר עם האימונים ואני לומד אלק' שזה אומר שיש לי 12 שעות רק מגמה אחת
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() לחץ חחחחחחחחחח מישמע אנחנו באוניברסיטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לימודים וחדר כושר זה לא בעיה...הבעיה היא לשלב לימודים עבודה וחד"כ, במיוחד אם עובדים בעבודה של משמרות ארוכות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בחיים שלי לא פספסתי אימון בין אם זה היה קרב מגע או חדר כושר בגלל לימודים..בקרב מגע היה קשה יותר אפילו כי היו שעות קבועות..עם זאת אני רחוק מלהתלונן על ציוני הבגרויות שלי
![]() גם הייתי עובד במחסן עד 7 וחצי לפעמים מהמכון פתוח עד 10 בכל מקרה הספקתי לאכול ולהתאמן... זה לא בעיה אם זה באמת חשוב לך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מי שבאמת עובד הוא לא ביחידות גבוהות הוא בנמוכות ואז יכול לשלב בין שלושת הדברים
אבל מי שביחידות גבוהות זה בלתי אפשרי צריך להשקיע יותר זה לא פשוט להבין תחומר ........ הקיצר גם אם אתה בהכול 5 יחידות זה לא בעיה לשלב תאימון כי אתה לא באמת לומד כול היום אתה יכו לפנות שעתים במקום לראות טלווזיה או אני יודע מה אתה עושה וללכת לחדכושר הקיצר זה לא בעיה הכול בראש ...אתה יכול לשלב....
![]() |
#14 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אפשר לחשוב שאין איזה שעתיים 3 פנויות בכל יום, לכל אחד,
אפשר ליעל את הזמן ולמצוא זמן להתאמן, אני גם התאמנתי גם עבדתי גם למדתי וגם טיפלתי בחיות שלי (שזה עוד שעה וחצי - שעתיים כל יום)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר לחשוב כמה אתם לומדים... אני חוזר בד"כ ב8 ומספיק להתאמן.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בקושי יוצא לי להתאמן בזמן האחרון... לומד 4 פעמים בשבוע עד 5+- ופעם בשבוע עד 9.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני עובד רק בחופשים\שביתות
|
![]() |
![]() |