|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=997
שורף שומן של אופטימום.... משהו ניסה ויש לו דעה לגבי העניין או שזה עוד מוצר לא יעיל ומזיק לכיס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() בולשיט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() למה לדבר סתם? המוצר נותן אנרגייה מטורפת. אבל הוא יקר פה משום מה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תשתה קפה תקבל אותה אנרגיה , ביזבוז כסף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שמעתי עלוי טובות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא מה שיעשה לך את החיטוב
אבל זה נותן הרבה מאוד אנרגיה. אם אין לך חשק ללכת לאימונים ואתה עייף כזה זה אחלה דבר
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי חרטה הבאתי כזה כי לא השתמשתיי והוא אמר שהוא לא מרגיש שינוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() השתמשתי גם ב
Thermo Cuts Extreme גם ב Lipo 6 וגם ב Xenadrine ו Vita life 2000. אחרי יומיים הגוף מתרגל ואין אפקטיביות כבר. בנוסף אתה לא יודע מה דוחפים לך בכדורים האלה ולטווח הארוך יש סיכוי שהם גם גורמים לנזקים במיוחד לכבד. קיצר לא אפקטיבי, יקר ומזיק. להתרחק ויפה שעה אחת קודם. הייתי ממליץ לך במקום זה לקצץ עוד קצת בפחמימות ולהאריך או להעצים את הפעילות אירובית שלך. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני משתמש כבר כשבוע וחצי בליפו 6 ואני חייב לציין שיש שינוי לטובה למרות שאני לא מרגיש מרץ מסויים או אנרגיה אבל זה עזר קצת יותר בתהליך שריפת השומן.
בכל אופן אחרי שאני יסיים את הליפו אני כנראה יעבור לאפ*** מה שכן אני מכיר חבר שמשתמש בליפו וזה לא עוזר לו בכלל אבל גם התזונה שלו על הפנים. בשורה התחתונה בלי תזונה נכונה ואירובי חבל על הכסף. אבל מי שמשלב גם תזונה נכונה וגם אירובי כמו שצריך בהחלט יכול לראות תוצאות יפות _____________________________________________ אם אין אני לי מי לי וכשאני לעצמי מה אני ואם לא עכשיו אימתי או במילים אחרות If You Want To Shoot Shoot Don’t Talk |
![]() |
![]() |