|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו,אני כבר עייף..אני מתאמן 4חודשיים ותמיד היה לי ידע..ידעתי מה לאכול וכו' אבל אף פעם לא עמדתי בתפריט שלי..לא אכלתי לפני השינה וכ'ו..רציתי לתקוע מסה משהו אדיר 4חודשים ואז חודשיים חיטוב ולהיות מוכן לקיץ..בשביל זה לקחתי את עצמי בידים ורציתי לבנות תפריט..אבל,זה מסובך מדי..
ארוחת בוקר-לא יודע מה לעשות..עד היום אכלתי רק קוטג' ו2פרוסום לחם כפרי. בעשר פיתה עם שווארמה ומלפפון חמוץ. בצהריים-חזה עוף וקוסקוס לפני אימון בננה אחרי אימון פיתה וטונה. ערב: ביצה וסלט וקוטג' לילה: טונה,סלט,שמן זית,קוטג' שמעתי הרבה על שיבולת שועל-אני לא יודע איך להכין,מתי לאכול וכ'ו. אני ממש לא יודע מה לעשות. נתונים: גיל 14 וחצי (עוד חצי שנה בדיוק גיל 15) משקל: 61 גובה: 175 היקף יד: 30 ככה.. מתאמן 4חודשים. תנו לי ככה בסיס,מה ואיך לאכול וכ'ו..ותאמינו לי שאני כבר מיואש.. אין כסף לתוספים,ובכלל כל האוכל הזה..המון כסף.. אני מתחנן לעזרתכם,תנו לפחות איזה בסיס מה לאכול ומתי..המטרה שלי זה מסה 4חודשים.. עכשיו אני מבקש ככה: מה כדי לי לעשות? כמה מסה? מכה חיטוב? איך לאכול ומתי? לפחות עזרה בקצת תעזור מאוד...תסבירו לי מה לדוגמא כדי לאכול בבוקר בבקשה אני מתחנן תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תבדוק את המאזן הנייטרלי שלך ותוסיף 500 קלוריות זה אחד,
תעשה 55 פחמימות 30 חלבון 15 שומן מקורות חלבון - קוטג דל שומן , גבינה דלת שומן , פסטרמה , הודו , עוף , טונה פחמימות - בבוקר תקפיד על פחמימות עם אינדקס גליקמי משולב , בשאר היום קח פחמימות מורכבות זאת המלצה שלי בכל אופן, לחם מלא , אורז מלא , קוסקוס מלא , או לחילופין גרסה פחות מעובדת בשילוב ירקות. שומן איכותי - קשיו לא קלוי, שקדים לא קלוים, שמן זית , אגוזים לא קלוים בהצלחה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() suuet ha kl tjkv ,prhy ,abv fnuhu, ,duui em, ,uxh; auni thfu,h uzvu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() OREL- אני יודע אחי..אני פשוט מיואש..אני מנסה לבנות תפריט אישי שמותאם לי וכאלה..לא מוצא..
trx--sus -חחח תודה אחי באמת? תוכל לתקן כמה דברים ולהגיד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תקרא את המאר לעילה במסה יש שם כול מה שצריך לדעת כולל ארוחות זמנים וכוhttp://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ^
קראתי..קראתי גם דוגמאות לתפריטים..אמממ אני מאמין לטקסוס שהתפריט שלי בסדר וזה שימח אותי ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ^
מ'זתומרת? אני במסה..מסה הכי טובה במשך 4חודשים..מסה מלוכלכת,מאוד מלוכלכת..אני רוצה לגדול.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אהה אוקי 100גרם אני אוכל..קוסקוס זה טוב..360קלוריות ו 78 פחמימות 11גרם חלבון 1גרם שומן ל100גרם
![]() אההה ועוד דבר!! איך אני יודע ערכים תזונתיים של כף שמן זית?! הרי זה כף..קשה למדוד.. ותודה רבה Bla Bla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() שים לב שאתה אוכל 100 קוסקוס לא מבושל , זה מבלבל.
100 קוסקוס לא מבושל זה מלא לפי דעתי אני בכל אופן לא מצליח לסיים כזאת כמות. |
![]() |
![]() |