|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז בעצה של Dstyle (שעזר לי הרבה בשכול הקודם, תודה גבר) אני פותח את האשכול הזה.
אני התחלתי להתאמן שבוע שעבר, ואני מחפש שלושה תרגילים לכל שריר שאני אוכל לעשות, אבל כרגע אני יודע רק על איזה 2 תרגילים (ולחלק מהשרירים אני יודע רק אחד :S) לכל שריר. מה שיש לי זה 2 משקוליות, והמולטי טריינר הזה- http://www.21.tv/Arutz/BigImages/images/2173548.jpg עכשיו, איזה תרגילים אני יכול לבצע עם הדברים האלה? מה שאני מחפש זה תרגילים לשרירים האלה- שלושה תרגילים ליד אחורית שלושה תרגילים ליד קדמית שלושה תרגילי גב שלושה תרגילי כתפיים שלושה תרגילי חזה ואם יש תרגיל או משהו שאם לא עושים אותו נכון וכמו שצריך, והוא יכול לפגוע בגב, אז תאמרו לפני כן כי אני לא רוצה לפגוע בעצמי (אגב, הסתכלתי בתרגילים שיש כאן באתר, אבל את הרוב אני לא יכול לעשות אני חושב, כי אין לי את הציוד המתאים) תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() רגליים:
דדליפט בק סקווט האק סקווט לחיצה למעלה \ כתפיים: לחיצה צבאית עם מוט לחיצה בדאמבלס האלאה לצדדים או לחיצת חזה בשיפוע חזה \ לחיצה קדימה \ למטה: מקבילים לחיצת חזה לחיצת חזה עם דאמבלס חתירה: (המלצה שלי תעשה 5 תרגילים עם יורת סטים כמובן) מטח באחיזה צרה \ רחבה \ אחיזות שונות חתירה במוט חתירה בכבל טי באר בטן : בעיקר כפיפות לצד לעבוד על האלכסונים וואקומים , אם אתה עושה את התרגילי רגליים אתה לא ממש תצתרף לעבוד על בטן ישירות ( אחרת תוציא אותה מפרופורציה)
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה הכוונה שאמרתה לו תוציא אותה מפרופורציה?
דרך אגב עם אני מאמן רגליים בלי משקולות רק בעזרת הגוף ותבטן עם משקולות זה בסדר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Leo, אתה בטוח שאני יכול לעשות את כל מה שרשמת שם עם מה שיש לי? (וזה המשקולות והמולטי טריינר כמו שרשמתי).
מה זה מקבילים? לחיצה צבאית? וגם אין לי מוט S: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע נזכרתי בשני תרגילי רגליים בשבילך אחי, סקווטים רגל אחת עם משקולת ביד ומכרעים עם משקולת בכל יד.