|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אוקי אני יביא לכם תרגיל שאחרי שתנסו אותו כמו שצריך אתם גם לא תווכחו איתי למה אמרתי את זה
![]() יש גם אחד לטריס' אבל אני יביא אותו אחרי זה =\ בגדול התרגיל כ"כ טוב כי עובר דרך הביספס כוח שהרבה יותר גדול מזה בכפיפות מרפקים והוא צריך להתכווץ דרכו , מה שיגרום למין דומס ישר אחרי הסט לקצת זמן. הביצוע דיי קל , אתה עולה על מטח באחיזה ברוחב כתפיים לפנים , ועושה את החלק העליון של התנועה , ומשתדל לעשות את זה רק עם האמה , זה דיי קשה לעשות אם אין לך טכניקה טובה אבל יש שיטה שעוזרת לעשות את זה כמו שצריך , בגדול אתה צריך לדאוג שכל הגוף ילך אחורה טיפה כשאתה עולה ולהחזיק את המוט באחיזה חזקה. וזה עוזר לבודד את השריר , אחרי שתעשו את זה תבינו למה אני כ"כ ממליץ עליו , פשוט אתה באמת מרגיש את השריר אחרי 5 חזרות מתוך איזה 20 Rm כאילו עשית דרופסט עם מוט רגיל בכפיפת מרפקים בכל הכוח ( בעצם גם הרבהי ותר מזה) ישר אתה מקבל פאמפ לשריר ואחרי איזה 5 דקות מין צביטות בשריר באמצע , תרגיל מצויין , שברתי איתו את ה מחסום של ה33 ס"מ ביד ככה באוקטובר עכשיו אני כמעט 36 (הידיים לא החלק החזק שלי ואני כבר לא ממש מפתח גוף , ההיקף גב שלי הוא 115 ס"מ לדוגמה ויש מין צורה עגולה לגב בפרונט דאבל בי')
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
|
![]() אתה עושה מתח אחיזה לפנים (רק עד האמצע ועולה שוב)
ומנסה להזיז את האמות כדי לעלות. ובאותו זמן את הגוף אחורה (לוחץ עם הגב תחתון וההם סארינג) שזנ עוזר לבודד את הסיספס בתמונות זה יראה כמו מטח רגיל וממש מרגישים את זה
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() לבייספס הכי יעיל זה לקחת משקל כבד ולכופף את המרפקים, יותר יעיל מזה לא קיים!
![]() |
#5 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ואוא אחי באמת תנסה להשיג איזה תמונה או סירטון יחשבו שאני לא יודע לעשות מטח לא יודע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אני הבנתי למה אתה מתכוון, גם אני חשבתי על זה.
יש לי בשכונה מין דבר כזה עם 2 שלבים, אז חשבתי על זה, השענתי את המרפקים על שלב אחד ועל השני החזקתי וזה באמת משהו נחמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
|
![]() אני מתכוון לחלק עליול של מטח שאתה מפעיל מקסימום ביספס ומינימום גב , עם השיטות שהסברתי , תנסו את זה ותראו כבר שזה יוצא כמו שצריך לבד
אבל הנה תמונה לדעתי זה תרגיל מצויין כמו שאתם לא מאמנים טריספס בבידוד אלא עושים מקבילים מיוחדים לטריספס ולחיצות חזה באחיזה צרה או דברים בסגנון (מקווה לפחות , כי אלה הם התרגילים שמוכרים כמה שבונה הכי הרבה מאסה בטריספס) ככה התרגילים שהם חלק מתרגילים מורכבים עם דגש על הביספס יעבדו עליו , ![]() 1. רגליים אחורה 2. גב תחתון מקשית את הגב (שהיהי בערך כמו בציור) העיקר לנסות לעשות את זה במקום כמו במטח רגיל שהגוף ילך קדימה 3.האמה זזה בעיקר , והיד העליונה זזה דיי קצת וזהו, כמו שאמרתי בפעם הראשונה התרגיל הזה כ"כ טוב כי משום מה אתה פשוט מרגיש את הביספס עובד כמו בשום תרגיל אחר
![]() |
#9 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() ולא לעלות עד הסוף יעני לא לעקוף את המוט עם הסנטר??
אתה אומר בעצם להגיע למצב של 90 מעלות עם הידיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
אני יודע למה אתה מתכון ואני עושה את זה לפעמים כשאני לא יכול ללכת למכון אז אני מתאמן בבית ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() leo אתה יכול להביא לי מידע על אימונים במשקל גוף?
דוגמאות לתרגילים ודברים כאלה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
|
![]() מה אתה בידיוק רוצה?
![]() |
#14 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() גולן צודק , מאחר והבייספס הוא אגוניסט בסופינציה זה התרגיל הכי יעיל בשבילו. אמנם הוא גם סינרגיסט לFlexion בכתף , אבל בתנועה הספציפית זה לא רלוונטי כי זה Extension. קיצר , זה לא משהו מיוחד , תעשו כפיפת מרפק במוט אולימפי.
|
![]() |
![]() |