|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עושה את זה A B
4 פעמים בשבוע A חזה: 12*3 שכיבות סמיכה רגילות 2*12 שכיבות סמיכה בשיפוע [רגליים על המיטה] כתפיים: הנפה קדמית 12 כל יד הנפה לצד 12 כתף אחורית 12 [התרגיל הזה:]http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBRearLateralRaise.html רגליים: סקוואט 10*3 עם 10 קילו [זה מה יש חח אולי אני יוסיף גם משקל בתיק] תאומים 12*3 עם משקל , שמרימים את כל הגוף עם העקב על מדרגה בטן: 10*3 עם משקולת של 5 קילו מאחורי העורף\ על ספת כושר עם שיפוע של משהו כמו 30-40 מעלות B גב: מתח - 3*6 עם משקל ידיים: יד קדמית - 3*8 כל יד עם 8 קילו[בישיבה - בריכיאליס] יד אחורית - מקבילים עם משקל 3*10 בטן:8 דקות [יש סרטון כזה תחפשו ביוטוב 8 mins abs] וריצה של 3 קילומטר בסוף כל אימון B ובאמצע השבוע עוד ריצה של 3 קילומטר אם לא תהיה ריצה בשיעור ספורט מה אתם אומרים יש עצות\טיפים\דעות???. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אממ תוכנית נחמדה שמור על תזונה אבל בכל זאת המשקלים פה זה לא משקלים ... כדי לך להשקיע לקנות איזה מוט ארוך (לא כמו דחיקה קצת פחות קצר ) תוכל לעשות איתו יד קדמית אחורית חזה כתפיים יעזור לך מאוד ..
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי יש מצב אני מסדר כזה , יש לי בנתיים כזה שהמקסימום בו זה 10 קילו..
|
![]() |
![]() |