|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() נכון שבלילה הגוף נמצא במצב קטבולי (מצב של פירוק שריר), אז אני עושה ככה:
אוכל ב16:00 ארוחת לפני אימון (פחמימות חלבונים וכו') הולך לאימון שעתיים וחצי וחוזר ב18:30 ארוחת אחרי אימון אצלי כבר ב19:00 (קודם מקלחת...) אני אוכל - חצי גביע קוטג', סלט ירקות, שמן זית,3 פרוסות לחם דגנים מקמח מלא, טחינה וחצי קופסאת טונה . ואז ארוחת לילה שלי ב23:00 אני אוכל 10 בוטנים (בד"כ) ומעדן 5% שומן (5 גרם חלבונים), אז השאלה שלי בקשר למצב הקטבולי, הגוף שלי לא מפרק שריר ונמצא במצב הקטבולי הזה בגלל הארוחת לילה נכון ? אם כן אז מה אני צריך לשנות ? (אגב אני קם ב8:00 בד"כ... = 7-8 שעות שינה)
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
כמה דברים
א. שם המשתמש שלך אידיוטי ומגוחך לחלוטין. מה בדיוק הסיפור שלך??? ![]() ![]() ב. אימון שעתיים וחצי?????????????? מה לעזאזל...?? ג. לגופו של עניין, ארוחת הלילה שלך מאוד מאוד חסרה. זו צריכה להיות ארוחה לכל דבר ועניין, עם כמות חלבונים מספקת לפני הלילה. המעדן שאתה אוכל בוודאי לא יספיק לשינה של 7-8 שעות. תוסיף מכל רכיבי המזון וגם ירקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אל תדאג בקשר לקטבוליזם בלילה, כל עוד אתה אוכל כל היום כמו שצריך אין מה לדאוג, תתעורר תאכל.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי. אם אתה אוכל ב 4 ומתאמן עד 6 וחצי אז איך אתה מתאמן שעתיים וחצי? מה אתה אוכל ודקה אחרי זה כבר הולך להתאמן? ולמה אתה מתאמן שעתיים וחצי? תצמצם את זה ל 50 דקות אימון או גג שעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Philip1123
א. חחחחחחח אתה צוחק על השם משתמש שלי ? חחח גם שלך לא משהו ! וסתם ליטל ניגה, מה רע בזה ? ב. האימון שלי זה שעה וחצי אנאירובי ואז אירובי חצי שעה, ועד שאני מגיע הביתה ואוכל זה עוד חצי שעה .... למה אנאירובי צריך להיות פחות משעה וחצי ? אני לא אספיק ! ג.חצי גביע קוטג, 10 בוטנים זה בסדר ? Danzig סבבה תודה .. BXL בקוטג' יש כבר שומן אז זה יספג לאט לא ? Avi זה שעתיים אימון אבל עד שאני מגיע הביתה זה חצי שעה ... אנאירובי - שעה וחצי אירובי - 20 דק' (ריצה) הלוואי הייתי יכול לצמצם את זה, זה מבזבז לי מלא זמן, אבל אני לא אספיק לעשות את זה אנאירובי בשעה ..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אז כנראה שאתה מדבר יותר מדי במהלך האימון או שאתה עושה יותר מדי תרגילים ולכן לוקח לך הרבה יותר משעה..
ובקוטג' יש סוג אחר של שומן..לא ארחיב על זה כרגע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Bxl, אין טעם שהחלבון יספג לאט בלילה המצב הזה ממש לא משנה את הוא נספג לאט הוא מהר, אם אכלת כל היום כמו שצריך ובכומויות הנכונות אין סיבה לגוף לפרק שריר, במיוחד תחת מאזן חיובי.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם כולנו מצליחים לצמצם אימון לשעה אז גם אתה יכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אימון של שעתיים זה מופרז לכל הדעות. במקרה הכי גרוע, תעשה שעה משקולות ואז את החצי שעה אירובי... מעבר לזה, זה כבר פוגם באפקטיביות.
וכן, עדיין תחליף את שם המשתמש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה תלוי איזה אימון אתם עושים. שעתיים וחצי זה מוגזם, אבל אימון של שעה וחצי זה לא נורא בכלל. תנסו לעשות אימון רגליים, למשל, שכולל בין היתר דדליפט וסקוואט של 180 קילו ו-130 קילו, מנוחה בין סט לסט היא 5 דק' ולכן אפשרי להגיע לשעה וחצי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעזאזל 5 דקות מנוחה בין הסטים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לצמצם ל50 דק' ?! פאקקק איך זה שאני שעתיים תמיד נשאר במכון ?! הלוואי 50 דק' אני אספיק ! מנוחה בין סט לסט זה 50 שניות (3 סטים)
ויש לי איזה 10 תרגילים ככה, וגם עד שאני תופס משקולות/מתקן זה לוקח זמן ... למרות שהמכון שלנו ענק .. אני אל יודע איך אני אספיק את זה ..
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שעה משקולות וחצי שעה אירובי זה טוב אבל אם אתה בקטע של להרזות צריך יותר אירובי /:
ואם אתה עושה סתם כי בא לך אז תעזוב את זה כי זה סתם מבזבז לך כח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() במקום שעה וחצי משקולות ו 20 דקות ריצה תעשה שעה גג משקולות ואז שעה 40 דקות ריצה
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי שעושה אימון Ab פחות משעה ורבע-שעה וחצי הוא או מתחיל, או שקרן או בעל תכנית לא מספיק טובה
תפסיקו לקשקש על קטאבוליזם בלילה כמו מדענים בגרוש, גם אם תאכלו ארוחה אחרונה ב5 בערב לא יקרה לכם כלום תחת אותו מאזן קלורי
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכמה לשריר קטן וגדול? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() הגוף נמצא כל היום במצב קטבולי..
פשוט אתה אוכל באמצע היום. אותו דבר בלילה.. אתה פשוט לא אוכל 8 שעות.. תדאג שתהיה לך ארוחה עם הרבה חלבון ושומן שיספג לאט בכדי שיוכל לסייע במצב אנאבולי.. |
![]() |
![]() |