|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המשחק שבול בשבילכם.. מחכה לכם.. משחק פיזי בו אתם באמת יכולים להראות את הכוח שלכם ולא סתם ב"גליץ' אל הכדור" או "חפירה עם גב לסל".. פוטבול !
ליגת הפוטבול בארץ בונה את עצמה ומזמינה כמה שיותר אנשים לבוא לנסות ! לליגת התאקל פוטבול הישראלית יש אתר באינטרנט וכל אחד מכם מוזמן לבוא לנסות את מזלו. www.ifl.co.il תנסו את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בזמנו ניסיתי קצת בחלוצים תל אביב הגעתי איזה אימון או שתיים ,לא אהבתי את זה.
היום הם נקראים השרון דאנסינג קאמל
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לכו לאיגרוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() חיפה נצחה את תל אביב 26 0?ולפי מה שזכור לי גול אחד שווה נקודה אחת אז תל אביב ממש אפסים חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ניראה מענין ומוטרף!!!אבל מי עדיף בודיבילדינג ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נישמע טוב אם היה לי זמן הייתי בא יש משו בחיפה והקריות??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מאור סטייל - יש בחיפה ! אני משחק שם ! תבוא. אימונים ומשחקים פתוחים בשבת, אם אתה באמת רוצה להגיע תשלח לי הודע פרטית אני אתן לך מספר של אחד ותדבר איתו.
ארבל, היית בטח בראשית הליגה לא ? עכשיו היא ממש התפתחה.. אני ממליץ לך לחזור לנסות ! ואם לא, לא נורא ![]() נייט וולף, כעיקרון כל כבישת שער שווה 6 נקודות, יש בעיטות לשער ששוות 3, ויש ששוות נקודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני כל הזמן בא לאימונים
ואני רואה אותם רצים בספורטק בנווה שאנן , ליד הגרנד מטורפים קצת , פעם עשינו איתם אימון אגרסיבות , היה כאסח "כושר-אקסטרים" VS "פוטבול חיפה" ![]() לפחות נראה לי שזה הם , או שאולי זה לא , אבל פוטבול בטוח זה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כושר אקסטרים Vs פוטבול חיפה ?
לא נראה לי.. אולי זאת ליגת הפלאג פוטבול.. תכנס לאתר תבדוק אם אלה הקבוצות שהיו שם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן אחי יש מצב ...
זה בטח זה סתם קבוצת פוטבול , אבל הם כל הזמן מתאמנים שם בגרנד ... שנה שעברה עשינו איתם אגרסיביות היה דם !!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אותו דבר אתה יכול להגיד על אנשים עם איבר מין מפותח למה הם לא הולכים לתעשייה של הפורנו,כל אחד והתחביבים שלו אחי.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק ההפך מבודיבלדינג. פוטבול שוחק את הגוף, שיעור הפציעות בו גבוה (מה שדופק את ההתקדמות בבודיבלדינג).
חוץ מזה, פוטבול זה משחק דיי קוקסינלי. אומנם נכנסים אחד בשני, אבל עם 50 קילו של מגנים. אם מישהו רוצה אגרסיביות, שיילך לרוגבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
שהוא סביר להניח כושי ענק בשם טיירון
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה, ואם זה משחק כזה קוקסינלי, לך על זה, שים מדים תעלה על המגרש למהלך אחד ותראה את כל ה"קוקסינלים" מורידים לך את הרגליים בתאקלים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ביחס לרוגבי, כן הוא דיי קוקסינלי. ביחס לכל ספורט אחר, הוא אגרסיבי ביותר.
אתה אומר המגנים הם ציוד מינימלי ואז נותן רשימה של כל איברי הגוף (שכחת את הקסדה לראש). ברוגבי יש את אותן כניסות שיש בפוטבול ובלי שום מגנים. תחפש סרטונים של סבסטיאן שאבל ביוטוב ותגיד לי אם רוגבי זה רק בעיטות קדימה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לכו לאגרוף תאילנדי תראו מה זה ספורט אגרסיבי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והעובדה שברוגבי הם לא שמים מגנים, זה מטומטם לאללה. אתה יכול לשחק גם פוטבול מעולה בלי מגנים, אבל אם אפשר, אז למה לא ? יעני על הפרנציפ להיפצע כמה שיותר ? הציוד, בניגוד למה שאתה אמרת "50 קילו של מגנים" הוא באמת ציוד מינימלי בשביל להגן על איזורים רגישים ובשביל למנוע פציעות בלתי ניתנות להפיכה. אני מניח גם שברוגבי יש חוקים שמונעים כניסות במקומות רגישים ביותר מה שבפוטבול אין, אז פשוט משתמשים במגנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 1. אם כבר רוגבי, מה אתם נשים?
2. למי שאמר איגרוף, מה קשור? אם כבר free fights / היאבקות / ג'ודו , סוגי קרבות שכן הכוח משפיע, באיגרוף הכוח כמעט ולא קשור (כמובן עד הפרשי גודל מסויימים, הבנתם קיצר)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |