|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי מכיר מקורות חלבון ופחמימה מהירים לאכילה (חוץ מאבקת חלבון) כי בבוקר קשה לאכוללל הרבה
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תטחן ש"ש ותשתה אותה,ותאכל איזה יוגורט 150ג' ס% ואקטימל ו/או כוס חלב רזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קבל ארוחת בוקר של מלכים (אני כבר כמה שבועות רץ עם זה, כי גם לי אין כוח לאכול בבוקר, בקושי יכול להכניס משהו):
- 2 בננות קטנות או בננה וחצי בינונית (שיהיה סכ"ה ללא הקליפה משהו כמו 150 גרם בננה) - עוד פרי קטן לבחירתך (אני אוהב תפוחים) חותכים לחתיכות קטנות את הפירות ושמים בבלנדר מוסיפים: - חצי קופסת קוטג', מינימום, או גבינה לבנה (רצוי 3 אחוז) - 4-5 כפות גדושות של יוגורט טוחנים טוב טוב בבלנדר ושותים!
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחר בבוקר אני חייב לנסות! ![]() יש לי יוגורט תות 0% עם בננה זה יצא טוב.. כמובן שעם הקוטג' הרבה הרבה הרבה פחות טוב אבל חייב ![]() בואנה בעצם יש לי את השייק של הבוקר!!! לשתות את שניהם!?@#$? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שמע, גם לי בהתחלה זה היה מוזר ולא הכי טעים. קח לדוגמא שייקים של אבקות חלבון: גם פה העניין דומה - בהתחלה לא הכי טעים, אבל אח"כ מתרגלים. הקיצר, שילוב של פירות ומוצרי חלב זה דבר טוב וטעים, אפילו אנשים בחיים הרגילים (לא בודיבילדינג) עושים את זה. למי שאין כוח לאכול את הבננות, עוד פרי והקוטג' לבד (סיוט), פשוט עושה שייק ושותה תוך 5 דק'! מוסיפים עוד קצת יוגורט, כדי שיצא יותר טעים ולקבל עוד קצת חלבון ![]() תנסה ותראה איך יוצא
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה מגעיל? כמו שוקו אחי
![]() |