|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שלום לכולם ,
אני צריך המלצה על נעלי ספורט יפות לא משנה איזה חברה רק שיהיה אד 400 ש"ח ושיהיה את אותם דגמים ב"ש תודה רבה מראש נ"ב אני רוצה נעלים כמו של PUMA SABAR רציתה את הנעלים האלו אבל המחיר שלהם 550 ש"ח ![]() + חבריה אני לא צריך שמות של חברות אני צריך תמונות של נעלים כשה אתם אומרים לי שמות זה לא ממש אוזר לי שווב פעם תודה !!! + אני צריך גם המלצות על נעלים של DC
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה נעליים יפות ונוחות זאת ההמלצה שלי
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט יש כ"כ הרבה נעלים שאני לא יודע איזה לקנות אני רוצה נעלים ממש יפות !!!
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תלוי בטעם שלך...לך לחנויות ובדוק!
רוצה נעלים טובות לאימון וספורט בכללי?סקוני אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח צחקתי איתך בנאדם
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה ליראות את הנעל כדי לקנות .
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש נעליים קצת יותר יקרות.. קצת הרבה פחות יפות.. אבל פשוט תענוג של נעליים
אסיקס נימבוס ג'ל סאקוני הוריקן 9 ועוד נעל חדשה - סאקוני טריאמפ 4.. אין על הנעליים האלה לספורט רק חבל שהם יקרות, אבל כמו שאמרתי שוות כל שקל! (אולי שווה לראות אם יש אותם במבצע איפשהו שיכנסו לך לתקציב, למרות שנראה לי שזה לא הסגנון שאתה מחפש) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
כמה הם עלו לך ואיפה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() יש לי כאלה נוחות מאוד לריצה סוליה ממש טובה ומחיר מעולה[אני עובד בחנות נעליים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אני פשוט מתחרפן כשאני רואה שה »B®d¥Bu!LDeR הזה רושם עם שגיאות כטיב
בונא אחי זה חיקוי זול של בודיבילדר האמיתי ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאוד ממליץ סה"כ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לי יש כאלו אני מאוד מרוצה
נעל ממש נוחה מעור ![]()
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפני שבוע היה בעיתון השוואה בין נעלי הריצה המובילות.. מקום ראשון לקחו סאקוני טריאמפ ושני האסיקס נימבוס ג'ל.. כמו שאמרתי אני יותר אוהב את ההוריקן מהטריאמפ כי הטריאמפ קצת יותר צר, אבל חוץ מזה הם ממש דומות במבנה אותה סוליה וכו'.. (אך הטריאמפ פחות סולידית בוא נגיד..) כתבתי קצת מסורבל אבל שורה תחתונה לדעתי אם אתה קונה נעל ליום יום/חד"כ/ריצה תלך על אחד מהדגמים של הסאקוני שיש לי אבל WIDE (גם אם אין לך רגל רחבה זה פשוט תענוג) אם אתה קונה נעל בעיקר לריצה לדעתי האסיקס קצת עדיפות.. ד"א שני הסאקונים עלו לי משהו כמו 650-700 במגה ספורט באשדוד, אסיקס עלתה נראה לי 700 אחרי חפירה ארוכה שיעשו הנחה בTIME TRIAL ברשפון.. ורק כי משעמם לי וכי יש לי תמונה על המחשב אני מעלה תמונה שלהם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() Joma
אין לי כוח לחפש תמונה,כתוב Joma בגוגל זה אחלה נעל. זולה,נוחה טובה,וקשיחה. אני איתה כבר שנה,והיא עדיין לא נקרעה והיא נראית כמו חדשה. והיא פשוט מעולה לאתלטיקה קלה,ולתנועה מהירה. |
![]() |
![]() |