|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() חברה יש לי בעיה רצינית יש לי תוכנית טובה שמיקצוענים בנו אותה הכל טוב ויפה אבל יש בתוכנית תרגילים מורכבים כמו סקוואט דד ליפט כל מיני כאלה הבעיה היא שאני מבקש מה מדריך חדר כושר שלי שבעבר היה באדי בילדר מיקצועי והוא לא מוכן להראות לי איך עושים את זה נכון או להשגיח עליי הוא טוען שבשביל תרגילים כאלה צריך לחזק את הגב לפחות שנה עם תרגילים כאלה מעפנים
אני מאוד רוצה להיצמד לתוכנית שלי אני מאוד משקיע בתחום הזה תצילו אותי איך אני ידע שאני עושה את התרגילים טוב ולא פוגע בגב????
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
למתחילים לא הייתי ממליץ לעבוד על דדליפט, בטח שלא בשלוש החודשים הראשונים.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מסכים איתו... וגם אם תעשה דדליפט הרבה סיכווים שלא תעשה נכון ולא תעמיס כמעט משקל מה שלא יתן לך כלום תעבוד על גב ואחרי כמה זמן תתחיל... לגבי הסקווט אני לא רואה שום בעיה להתחיל עם סקוואט אחלה תרגיל לא צריך השגחה ולא כלום שרק יראה לך פעם אחת איך עושים נכון וזהו... חוץ מזה אתה משלם לו כסף לא הוא לך אז שיעשה את העבודה שלו ויראה לך מזה לא רוצה להראות לך? הוא יכול להמליץ לך לא לעשות ככה וככה אבל אין דבר כזה לא להראות לך תעמוד על שלך.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מיתאמן קצת יותר מ3 חודשים רצוף אבל זה לא שאני מיתאמן מתחיל שעדיין על המכונות וזה אני חזרתי אחרי הפסקה לפני זה היה לי תקופת אימון מסויימת
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי אמרו אותו דבר וגם אני רציתי להתחיל לעשות דד ליפט אבל אני בסדר מסכים את הדעה של המדריכה שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סקווט,תבקש שמישהו שעושה שם ילמד אותך לעשות.. ודדליפט,אם אתה עושה אז אל תפציץ תלמד את הטכניקה ותחזק בצורה טובה את הגב תחתון ותפציץ.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אתה צריך להקשיב לו. מה הוא בא לעשות לך רע? לא. זה דעתו המקצועית ואם הוא עוד היה מפתח גוף מקצועי הוא יודע מה צריך לעשות מתי ואיך יותר ממך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() איך קוראים למדריך שלך?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבנר אני לא ידע את השם מישפחה אבל אני ידע שהוא היתאמן יחד עם אלי האנה עכשי המכן שלו מכוןן ענק מפואר
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מסתלבט או משהו ? לא כי פשוט חשבתי שהוא לוקח כסף מזומן ומשלם למאמן ביד. השם ישמור את החוכמה או את הטמטום של לתת עקיצה של הילדים פה.
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() דבר ראשון אתה יכוללמצוא סרטונים או אם תיראה מישהועושה תוכל לבקש ממנו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אפשר פרוט איזה עוד תרגילים, מלבד דדליפט, נכנסים להגדרה של "כאלה תרגילים" ומדוע?
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אתה יכול לבצע אותם כמה שבא לך.
רק חושב לשמור על טכניקה נכונה, ואל תעלה יותר מידי עצימות בהתחלה עד שתשלוט טוב מאד בטכניקה.
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סיקס פאק אם אתה לא מבין אל תגיד לו סתם,שאני באתי אל המדריך בחדר כושר הוא אמר לי ''לא, יהיה לך פריצת דיסק אל תעשה,אני בעצמי לא עושה'' שאלתי את המורה שלי למגמת אנטומיה והוא אמר שהמדריכים אהבלים והם לא מלמדים את זה כי הם בעצמם לא יודעים,הוא אמר לי שאין שום בעיה עם תרגילים כמו בנט אובר,סקוואט,דדליפט,טיבאר ועוד תרגילים שאומרים להם ''מסוכנים'' הוא בעצמו לימד אותנו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אני אשמח לשמוע ממך את הניתוח האנטומי/קינזיולוגי/ביומכני מדוע התרגיל אסור לביצוע. עד אז, כהרגלך בקודש, מדובר בויכוח עקר.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() שים לב שחר,
אי אפשר להכין עוגה בלי לשבור כמה ביצים זה התרגיל : http://www.exrx.net/WeightExercises/...gDeadlift.html פשוט תגיד למדריך שם שיראה שאתה לא שובר לעצמך את הגב וזהו. וכמו שהחבר'ה אמרו מתחילים ממשקל נמוך בשביל לחזק טכניקה ואז מעמיסים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
כל מה שאני יודע, שאין להכנס לעסק הזה מהר, בכל דבר בחיים, יש דברים שצריך לקחת לאט. פה לא צריך להיות מדען, או לקרוא מאמרים, בשביל לדעת איך לפעול. ואני לא ממחזר דברים שנאמרו מפי אנשים אחרים, להפיך, הרוב פה בעד, זאת דעתי האישית בלבד.
![]() |
![]() |