|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הערכים של פופקורן? כזה שמוכרים בקולנוע חוץ מזה שזה מפוצץ נתרן בגלל המלח
יש בזה המון שומן? ואם כן אז רווי או טראנס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מצטרף לשאלה...
ודרך אגב אני מאמין שיש בזה המון המון שמן...
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() up
אוף איזה זין סימתי להתאמן ב-3 ושכחתי לאכול ב-04 ועכשיו כבר כמעט 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 669
גיל:: 17
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() אינ יודע לפי הפופקורן שאצלי בבית..
לשקית אחת יש שם 7.9 גרם שומן טראנס.. זה פאקין פצצת רעל.. ושומן רווי קרוב ל10 גרם.. ממש קצת חלבון.. פחמימות ושומן - הרבה מאוד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 824
גיל:: 17
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() חח מה אתה מתכנן לאכול פופקורן בקולנוע היום?
![]() סתם..דוגרי בפופקורן יש פוול שומן טראנס ושומן רווי,זה באמת לא דבר בריא כל כך,אבל..ציט זה ציט:p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הקטן הוא 250 לערך הבינוני 400 והגדול יכול להגיע בקלות ל800 קל'
סה"כ בין 20 ל30% שומן , תהנה. (בקשר לטראנס , כן המון הרי זו חמאה , שלא נדבר על הנתרן) בעיקרון לא מבין איך אפשר לאכול את זה , אישית כואבת לי הבטן אחרי המאכל המוזר הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בחמאה אין שומן טרנס, זה שומן רווי. שומן טרנס יש בשומנים מוקשים, למשל במרגרינה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Q: Is it better to eat butter instead of margarine to avoid trans fat? A: No, because the combined amount of saturated fat and trans fat (the cholesterol-raising fats) and cholesterol for butter is usually higher than margarine, even though some margarines contain more trans fat than butter. It is better to eat softer or liquid margarines that contain a lower combined amount of saturated fat and trans fat and a lower amount of cholesterol. For a healthful alternative, nonstick cooking spray can be substituted for other fats when "greasing" the pan. The table compares the amounts and types of fats and amount of cholesterol in butter and some margarines. FAT TYPE PER SERVING (*) (Serving Size - 1 tbsp.) Product Total Fat g Saturated Fat g Trans Fat g Combined Saturated and Trans Fats g Cholesterol mg Butter* 10.8 7.2 0.3 7.5 31.1 Margarine, stick† 11 2.1 2.8 4.9 0 Margarine, spread† 9.7 1.8 2.7 4.5 0 Margarine, tub† 6.7 1.2 0.6 1.8 0.1 Margarine, bottle‡ 0.4 0.1 0 0.1 0.2 (*) Butter values from FDA Table of trans Values, dated 1/30/95. † Values derived from 2002 USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 15. ‡ Prerelease values derived from 2003 USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 16. Answer: Choose the product with the lower combined amount of saturated fat and trans fat and the lower amount of cholesterol. In this case, the correct answer is margarine in a bottle. http://www.cfsan.fda.gov/~dms/qatrans2.html#s4q3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() פחות מ3% מסה"כ השומן לפי הטבלה. בכל אופן, בחמאה שמיוצרת מחלב בלבד אין שומן טרנס - שומן טרנס הוא משהו שלא קיים בביולוגיה והוא לא יכול להגיע משומן מהחי. זה מגיע רק מהידרוגנציה של שמנים בלתי רוויים.
אם תעיף מבט כאן - http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c2029.html - תראה שאין בחמאה שומן טרנס כלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש מאות סוגי חמאה , יש כאלה שיש ויש כאלו שאין שם.
המספרים דיי זניחים אך עדיין קיים בסוגים מסויימים של חמאה , אי אפשר לדעת מה שמים בפופקורן בקולנוע (שד"א מתכון אישי שלהם). ואין סיבה שזה יופיע בבילוגיה מכיוון שזהו תהליך כימי כמו שהזכרת את שמו הנ"ל |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אם יש בחמאה שומן טרנס - זאת לא חמאה שעשויה רק ממוצרי חלב. יכול להיות ששמים גם מרגרינה בבית קולנוע, אי אפשר לדעת כלום לגבי זה בכל אופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה מסובך?
שומן טרנס זה לא שומן מן החי, אלא שומן שמקשים אותו. בגלל זה זה כזה מזיק לעורקים. ותאכלס, למרות שחורף עכשיו ופחות מקשים את שומן הטרנס והוא פחות מזיק, עדיין הייתי ממליץ להתרחק מזה. יש פופקורן מופחתים שומן. לכו על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() תודה לכולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שומן הטרנס נתקע בדפנות העורקים וגורם לכל מיני מחלות כמו טרשת העורקים וכו' בגלל השומן המוקשה(שומן טרנס). |
|
![]() |
![]() |