|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אנשים!
לפני כחודש קניתי את האבקה של צמפיון מאס ונאמר לי שאני לא אמור לחשוש מכשרות כי אם אני לא ממש חרדי ולא אוכל רק כזר מהדרין אז אין מה לחשוש כי הוא עשוי בעיקר מחלבונים ממי גבינה ביצה וויטמינים וכו' ולא אמורה ליהיות בעיה! אבל זה די הדאיג אותי והיתחלתי ליבדוק ושלחתי מייל גם לחברה של צמפיון עצמה וקיבלתי תגובה שיש בעיית כשרות והיום תירגמתי את המרכיבים שרשום על האריזה ורשום שהוא עלול להכיל: "crustacean shellfish" כלומר רכיכת סרטנים !!!! ![]() אני מרגיש ממש רע עם זה , כי אני דתי ומממש הרס לי עכשיו את המצב רוח! גם אתם מודעים לזה שהאבקות יכולות להכיל את זה? ומה אתם אומרים גם בקריאטין שלהם אמור ליהיות את כל הח*ה הזה? כי אם זה המצב אין סיכוי שאני שותה וזורק הכל חבל שלא אמרו לי את זה בהתחלה! |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם תאכל - תמות
אם לא תאכל - תמות אם תאמין - תמות אם לא תאמין - תמות מסקנה? |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן גבר,
Arsan - הבנאדם שופך את הלב וככה אתה מחזיר לו? תתבגר קצת. יש בעיות כשרות שונות בכל דבר. ממה שנראה לי, בד"כ הבעיה היא בחומרים מייצבים שעשויים להכיל עצמות של חיות ובחומרי טעם וריח ככה שאם לא כתוב כשר יש סיכוי סביר מאוד שזה ממשלא כשר. לגבי קריאטין - יש קפסולות. |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יאללה תעלים עין מה קרה.
ואם לא הייתה קורא את זה ושותה את זה, מה היה קורה? אלוהים היה שולח עליך ברק?!~
#7 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() יש לי ת|iss אני מקווה שאין בזה כלום אבל
אחרי מה אתה מקשיב לפרום פה אי כולם פה כופרים ........ אנ גם עשיתי טעות שקניתי לא כשר לך תידע מה יש בזה אבל אחי תקנה אבקה כשרה כמו של אולטממי איך שקוראים להם ואין אבדלים אולי בכצת ..... תקנה ויהיה לך ראש יותר שקט אחי...... אל תקנה מסלג'וס תקנה תרגילה שלהם אחי......... כי אין ממש אבדל .... |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ואחי בקשר לקיראטין אני חשוב שבכלל לא קשר למה זה מי חיות .........
וואלה זה לא יפה איך שאנשים מתנהגים בקשר לדת ...... תיפה כבוד צריך להוסיף את זה לחוקים ..... |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה שומר כשרות פשוט אל תשתה יותר מהמוצר..
אם לקחת רק כמה מנות, תתקשר לחנות ותדבר, ותסביר... אאולי יחליפו לך את המוצר..
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי התורה, אם הוא מוכר לך\נותן לך את האבקה, הוא עושה חטא על חטא.. בכך שהוא גורם גם לך לשתות לא כשר,ובזמן שהוא ידע שזה לא כשר ונתן לך את האבקה... אסור לו גם למכור את האבקה ליהודי, אלה רק לנוצרי... דרך אגב, פותח הפוסט... אפשר לדעת לאיזה מייל שלחת את השאלה שלך ?.. יש לי גם שאלה לחברת צ'מפיון ואני אשמח אם תאכל לתת לי את המייל שלהם, כדי לברר כמה דברים. תודה.
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() המייל שלהם זה:
info@champion-nutrition.com את האבקה אני יזרוק נישאר רבע מיכל השאלה שלי האם גם בקריאטין אקסטרים אני אמור לחשוש או שדברים כאלה יש רק באבקות לעליה במאסה אני מבואס כי נאמר לי לא לידאוג בקשר לזה וגם שכחודש שתיתי את זה ובסוף אני זורק עכשיו הרבה כסף לפח לא יודע אני יחשוב כבר על משהו... נ.ב האם האבקות של GNC כשרות-טובות? |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני כמעט בטוח שבקריאטין אין את ה"תוספות" האלה.
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() Michel Khen וכל המודאגים,
למה אתם חושבים שהצמפיון מאס מכיל את הרכיב הזה? הרצתי עכשיו בדיקה באתר של צמפיון וגם ביקשתי מכמה עובדים בחנויות שיעברו על המוצר ואף אחד לא נתקל ברכיב את זה, אולי אני טועה אבל אתם מוזמנים להסתכל על הרכיבים התזונתיים באתר הרשמי של החברה ולראות בעצמכם: http://tinyurl.com/3356zx ככה שכרגע למיטב ידעתי הרכיב הזה בכלל לא נמצא, מעבר לכך חשוב לי לציין שכל המוצרים של חברת צמפיון וכמובן שאר חברות תוספי התזונה בישראלבודי עוברות אישור של משרד הבריאות הישראלי וגם נמכרות בחנויות הספורט הגדולות בארצות הברית ואם חס וחלילה יש רכיב בעייתי במוצר אתם יכולים להיות בטוחים שהוא לא יהיה אצלנו על המדף. עומד לשרותכם תמיד, שלומיק צוות ישראלבודי
#15 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מה שרשמתי מופיעה על המדבקה של המוצר מיתחת ל: ALLERGY WARNING: Produced In A Facility That Processes Milk, Egg, Soy And Crustacean Shellfish Derivatives. בנוסף עכשיו מצאתי שהחברה מיצרת מוצרים נוספים והרכיכת סרטנים הוא אחד המרכיבים http://www.champion-nutrition.com/ch...ts/proflex.php SUPPLEMENT FACTS Serving size 4 tablets Amount Per Serving % Daily Value* Sodium 20 mg 1% Potassium 40 mg 1% Vitamin C 255 mg 425% Thiamin 6 mg 400% Riboflavin 6 mg 353% Vitamin B6 5 mg 300% Vitamin B12 7 mcg 115% Pantothenic Acid 30 mg 300% Zinc (as zinc oxide) 6 mg 40% Copper (as copper gluconate) 500 mcg 25% Manganese (as manganese gluconate) 4 mg 200% Glucosamine hydrochloride (from crustacean shellfish) 1500 mg † Chondroitin Sulfate 500 mg † MSM (methyl sulfonyl methane) 500 mg † Curcumin powder (root) 600 mg † Omega fatty acids (fish oils) 50 mg † * Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet † Daily Value not established. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שאתה מתלונן, תעבוד חזק על הבנת הנקרא. כתוב שהמוצר הנ"ל מיוצר במפעל שבו מייצרים מוצרים אחרים עם מרכיבים כאלה ואחרים, זה כתוב בגלל אנשים עם בעיות אלרגיות, ואין שום אזכור שהאבקה הזו מכילה את הרכיב הנ"ל.
#17 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
רשום באריזה עלול להכיל רכיכה ...... במוצר צ'מפיון MAS יש סרטנים ........ מי שאכל את זזה כאילו אחר איזה 100 סרטנים..... רשום גם בהרבה אתרים דברים כאילו ש בעוד הרבה מוצרים תחיות האלו ועוד כול מיני חיות ........ רק שאפילו לא רשום את זה |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני ראיתי שהיו הרבה דיונים בפורום על אבקות וכשרות ורוב התגובות אמרו שאין מה לידאוג אז אני רוצה שאותם אנשים ידעו שלפחות מהמוצר הזה כדי לחשוש כי הוא עלול להכיל! כי עכשיו אני רואה שבסרטנים וכו, כניראה יש מרכיבים מסויימים שביגללם החברות מישתמשות בהם ולכן כדי להיזהר יותר. אני מפסיק להישתמש בו , ועכשיו אני מצפה למייל מאופטימום על אבקת החלבונים שלהם עם הם עלולים להכיל מרכיבים דומים(אחי קנה את האבקה שלהם) ואם כן לצערי הלך קרוב ל1000 ש"ח לפח כי אין לי מה לעשות אתם |
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יקירי מדובר אך ורק בבעיה של הבנת הנקרא
![]() הנ"ל מופיע על המוצר בתור כסת"ח משפטי לא יותר מזה ,הפירוש של הכתוב הוא שהאבקה מיוצרת במפעל שבו מעבדים בנוסף למצור הזה מוצרים שמכילים ביצים,חלב ,סויה ונגזרות של דגי רכיכה (או בקיצור ? הכל !) מדובר אך ורק בהזהרה לצרכנים בעלי אלרגיות למוצרים מוסיימים ,וממנה ניתן להבין שהמוצר עלול היה לבוא במגע עם הגורמים הנ"ל ,אבל המוצר אינו מכיל אותם. אם המוצר היה מכיל דגי רכיכה זה היה מופיע ברשימת הרכיבים ,ולא כהערת שוליים לבעלי אלרגיות קיימים הרבה מוצרים שהם באמת מכילים את הרכיבים הנ"ל ,אבל מטעמי כשרות אלו מוצרים שלא נכנסים בכלל לארץ,חברת ישראלבודי לא הייתה שמה מוצר על המדף מבלי לדעת בוודאות שכלל לקוחותיה יכולים להנות מהמוצר הזה ללא חשש.
#20 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() בדרך כלל אני יודע שרשום עלול להכיל זה אומר מכיל ......
ועם דוגמא אני טועה אז אפשר להגיד שהמוצר עלול להכיל יענו יוכל להיות שיש בו סרטנים ...... שזה אומר האבקה כבר לא עשרה 100% |
![]() |