ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-01-08, 22:32   #1
Eskimo :-)
חבר פעיל

ברירת מחדל דברים הכי נכונים במכירים את זה ש..... אני המצאתי

קבלו קצת תוספת

אתם מכירים את זה שאתה אוכלים מול הטלווזיה הקיצר מעבירים כל מיני ערוצים לא מוצאים מה לראות מעבירים לאיזה ערוץ נשארים בו ויש בו תתכנית הכי מטומטמת ואז אחרי 10 דקות אתה כזה קולט מה אני פאקינג עושה בערוץ הזה איך פאקניג צפיתי בתוכנית הזאת עשר דקות.....

אוו שאתם בחורך הכי אוהבים לישון ולהתכרבל בשמיכה ולחשוב שבחוץ יורד מבול וקפוא והכול ואתם בתוך המיטה מתכרבלים

או שלפני שאתם הולכים לאיזה מקום כמו אילת או טיול שנתי אתם לא יושנים כל הלילהמרוב התרגשות ושאתם מגיעים לאותו מקום גם אם לא ישנת אתם הכיי עירניים מקבלים כוחות כאלה כאילו ישנת 24 שעות ביממה

או שלפעמים אתם עומדים במראה כזה ואומרים מזה איזה קטן אני כול הזמן זה לא מספיק לך
וכשאתה כבר מתלהב גם אם אתה עייף לא משנה מה אתם אתם תמיד תעמדו מול המראה בזמן הזה הרבה זמן....

או שלפעמים שכאתה הולך לישון כזה ויש לך פיפי אין לך כוח כזה לקום כזה חצי שעה אתה מתמרמר עם עצמך לקום לא לקום כזה בזמן הזה יכלת לישון ובסוף אתה קם תמיד

אוו כזה אחרי שאתה מחרבן כזה אתה מרגיש כולך עם עצמך כזה טוב כזאת הקלה בבטן אחושרמוטה כזאת

אוווו כשבבצפר יש לכם חירבון אחושרמוטה אבל אתם לא מחרבנים בגלל הפדיחות
Eskimo :-) מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-01-08, 22:35   #2
Antonator1
הושעה

הכי מעצבן זה שאין בטלוויזיה מה לראות בשום ערוץ ואז פתאום יש מה לראות בכמה ערוצים במקביל ואתה לא יכול להחליט ומזפזפ כל שנייה.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-01-08, 22:37   #3
Danielllo
חבר פעיל

הכי מעצבן זה שביום שישי אתה רוצה להתעניין ולפתוח את עיתון ידיעות "הכותרת" וכל העיתון 2 מטר על 2 מטר רבוע כולך מסתבך להעביר עמודים ומנסה להנדס את המקום שהעיתון יושב בצורה הכי נוחה והכי טובה לבסוף אתה מתייאש לקרוא ואוכל תסביך על העיתון ומתעצבן חחחחחחח
ישן 07-01-08, 22:38   #4
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

חחחחחח נחמד...

עוד כמה... יש את הקטע הזה שאתה קם בבוקר עם זיקפה אחושרמוטה ומנסה להביא את השתינה של הבוקר אבל לא מצליח אז אתה כזה מוצא את עצמך משתין מ-2 מטר עם התחת בחוץ...

יש את הקטע שאתה מחרבן אצל חבר או משפחה ואתה קולט את הריח כבר בנפילה הראשונה אז אתה מתחיל לרסס מטהר אוויר כמו מטורף

יש את הקטע הזה שאתה בא לשירותים מביא שתינה מדוייקת אחושרמוטה ישר לאמצע של המים ואז שניה לפני הסוף באה לך צמרמורת של החייים ואתה מאבד שליטה..
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-01-08, 22:40   #5
ZoonD
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלZoonD

עוסק ב:: סטודנט

לא יודע מה איתכם
כשאני מחרבן, אני פותח ג'ורנל פלייבוי
זה נותן בוסט לחירבון
ישן 07-01-08, 22:41   #6
NEATEYE
חבר פעיל

הסמל האישי שלNEATEYE

הכי מעצבן זה שאתה רוצה לראות טלויזיה במיטה.
אתה כבר מכין את הכל.. נכנס למיטה, מתכסה לך , מתחיל להנות...
ואז אתה שם לב שהטלויזיה מכובית מהכפתור >_>
NEATEYE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-01-08, 22:43   #7
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
הכי מעצבן זה שאין בטלוויזיה מה לראות בשום ערוץ ואז פתאום יש מה לראות בכמה ערוצים במקביל ואתה לא יכול להחליט ומזפזפ כל שנייה.
כן זה נכון גם לי קורה

ודניאל לי קורה לפעמים שאתה כזה כולך מסתבך אם הדפים כזה שאתה מעביר תם תמיד הלמטה הזה איך שהוא מתקפל

וגם הכי נכון על בנות שהם תמיד יהיו כאלה מסודרות בכתיבה בכיתה שמכתיבים כותרת כותבים בעט בצבע אחד הדגשות צבע אחר סתם כתיבה עוד צבע ואתה מסתכל עליהם הם מוצאים כזה דף מהתיק כולו מסודר מהתיק ותמיד יש להם כתב קריא ויפה
בזמן שבנים כותבים בכתב חרטומים כותבים חצי ממה שצריך כזה כותבים הכול עם צבע אחד כי זה מה שיש להם וכול הדפים שלהם קבורים יחד אם דפים מתחת לכול הספרים בתיק ןשאתה מוציא את זהכולך מתבאס מהצורה של הדף

עריכה: גם אין דבר כזה מורה לספרות זה גם מויח את מה שאמרתי כי צריך סדר במקצוע הזהה
ישן 07-01-08, 22:46   #8
Danielllo
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
כן זה נכון גם לי קורה

ודניאל לי קורה לפעמים שאתה כזה כולך מסתבך אם הדפים כזה שאתה מעביר תם תמיד הלמטה הזה איך שהוא מתקפל

וגם הכי נכון על בנות שהם תמיד יהיו כאלה מסודרות בכתיבה בכיתה שמכתיבים כותרת כותבים בעט בצבע אחד הדגשות צבע אחר סתם כתיבה עוד צבע ואתה מסתכל עליהם הם מוצאים כזה דף מהתיק כולו מסודר מהתיק ותמיד יש להם כתב קריא ויפה
בזמן שבנים כותבים בכתב חרטומים כותבים חצי ממה שצריך כזה כותבים הכול עם צבע אחד כי זה מה שיש להם וכול הדפים שלהם קבורים יחד אם דפים מתחת לכול הספרים בתיק ןשאתה מוציא את זהכולך מתבאס מהצורה של הדף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תותח אחי חחחחח זה הולך להיות אשכול קטלני

והכי מעצבן שאתה מנסה לחכות את הבנות מביא מרקר בלאגנים עטים בצבעים בכותרות וזה אתה מתחיל בהתחלה ואז מתייאש וחוזר לכתוב כמו איזה דיסלקט חחח
ישן 07-01-08, 22:49   #9
Danielllo
חבר פעיל

עוד משהו מעצבן שאתה בבצפר בבוקר קר לך אחושרמוטהה 8 וחצי בבוקר יוצא לשירותים להשתין עכשיו אתה בא לשתוף ידיים.. איזה באסה המים קרים אחושרמוטה ובחוץ -8 מעלות כולך מתבאס לשתוף ידיים אחרי שהשתנת ואתה בדילמה בסוף יוצא שאתה שותף את קצות האצבעות וסובל כמו מניאק כי היה מישהו שמכיר אותך בשירותים ולא נעים שהוא יראה שאתה משתין ולא שותף אחרי זה ידיים חח[
ישן 07-01-08, 22:50   #10
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

יש את הקטע שאתה בא לשתות מבירזיה מתחיל לשתות ופתאום הזרם מתחזק ונכנסים לך מים לאף..

עוד אחד... יש את הקטע שאתה נכנס לשירותים להשתין נכנס לתא וקולט את הגועל נפש של החייים של מישהו שחירבן שם ורק חושב כזה Wtf????? איך בנאדם יכול לחרבן במקום כזה???
ישן 07-01-08, 22:51   #11
Danielllo
חבר פעיל

חחחח יש לי משהו חזק או שאתה חוזר מבילוי בלילה 2 בלילה קר רצח אתה רוצה לישון ומבאס לשון עכשיו אם הווקס על השיער אתה בא לשתוף את השיער אבל המים קרים רצח וקר בבית בסוף יוצא שאתה שותף ת'ראש ונראה כמו חולה נפש בעינויים
ישן 07-01-08, 22:54   #12
TheRock
משתמש פעיל

הסמל האישי שלTheRock

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
הכי מעצבן זה שביום שישי אתה רוצה להתעניין ולפתוח את עיתון ידיעות "הכותרת" וכל העיתון 2 מטר על 2 מטר רבוע כולך מסתבך להעביר עמודים ומנסה להנדס את המקום שהעיתון יושב בצורה הכי נוחה והכי טובה לבסוף אתה מתייאש לקרוא ואוכל תסביך על העיתון ומתעצבן חחחחחחח
+1 וגם הכי מעצבן בעיתון הזה שלא הידקו אותו הדפים מתפזרים
TheRock מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-01-08, 22:54   #13
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
עוד משהו מעצבן שאתה בבצפר בבוקר קר לך אחושרמוטהה 8 וחצי בבוקר יוצא לשירותים להשתין עכשיו אתה בא לשתוף ידיים.. איזה באסה המים קרים אחושרמוטה ובחוץ -8 מעלות כולך מתבאס לשתוף ידיים אחרי שהשתנת ואתה בדילמה בסוף יוצא שאתה שותף את קצות האצבעות וסובל כמו מניאק כי היה מישהו שמכיר אותך בשירותים ולא נעים שהוא יראה שאתה משתין ולא שותף אחרי זה ידיים חח[
וואי גם זה נכון אבל דוגרי ראיתם פעם מורה גבר לספרות לא נראה לי קיים אין דבר כזה
ישן 07-01-08, 22:55   #14
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

יש את הקטע שאתה מגלח בבוקר ושוכח צד אחד של הפנים ושם לב רק כשחבר אומר לך בבצפר.. אז אתה כל היום מדבר עם אנשים בפרופיל..
ישן 07-01-08, 22:56   #15
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
וואי גם זה נכון אבל דוגרי ראיתם פעם מורה גבר לספרות לא נראה לי קיים אין דבר כזה
אצלנו יש...
ישן 07-01-08, 23:00   #16
חבר פעיל

וואיי בונא עולים לי דברים
הזכרת סלים שדי יש ימים כזה שאתה כזה הולך לבצפר חצי מסטול כזה ואז תמיד אומרים לך תנגב תמישכת שניים מהפה...............
ישן 07-01-08, 23:05   #17
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

יש ת'קטע הזה דופקים אפצ'י באמצע השיעור והיד מלאה נזלת מכסה את כל הפנים ואתם רצים מהכיתה

או שיש ת'קטע הזה שאתם מביאים נאד מסריח ומישהי כוסית באה לדבר איתכם ואתם מתחילים להתחרפן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
בטח שאני יורד לבנות!
goldBEN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-01-08, 23:08   #18
חבר פעיל

ציטוט:
יש ת'קטע הזה דופקים אפצ'י באמצע השיעור והיד מלאה נזלת מכסה את כל הפנים ואתם רצים מהכיתה

או שיש ת'קטע הזה שאתם מביאים נאד מסריח ומישהי כוסית באה לדבר איתכם ואתם מתחילים להתחרפן
חחחחחחחחח וואיייייייייייייייייייייי הזכרת לייייייייייייי יש תקטע הז שזה בדרך כלל בימי ראשון כזה בשעות הראשונות של היום בגלל החמין של שבת אתה כזה תוקע נוד הכי מסריח בעולם הקיצר כולם משתגעים מיזה ואתה מתחיל להאשים ילדים אחרים כזה עוד לפני שכולם מאשימים כי זה אתה שמריח ראשון כדי שאחרי זה לא יאשימו אותך ואתה בדרך כלל מאשים את זה שלידך ומתחיל לברוח כאילו זה הוא באמת הפליץ
ישן 07-01-08, 23:09   #19
Natanz
חבר פעיל

ציטוט:

אחי.
Natanz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-01-08, 23:16   #20
Gil-G
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלGil-G

שלח הודעה דרך ICQ אל Gil-G

מכירים את זה שאתם לובשים מכנסי טרנינג, עכשיו הזין כמעט במצב זיקפה מלאה והוא לא מגיע עד הגומי של התחתונים שיחזיק אותו ככה שנוצר מצב בליטה בלתי ניתן לשליטה

עכשיו אותי מעניין אם זה קורה רק לי -
כשאתם מצחצחים בבוקר שיניים ואז מגיע הקטע של השטיפת פנים ואתם צריכים לכוון את המים בדיוק שיהיו פושרים כי אם תשתפו במים קרים הפרצוף יקפא ואם תשתפו במים חמים הפרצוף גם יקפא עד שתנגבו

"Ni bheidh an bua ach leis an Gra"

If you wanna Shoot, Shoot - Don't Talk

אני לא גיל גרנות
Gil-G מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה