|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() מה אתם אומרים עדיף ........
ככה ניראה לי הכי מומלץ כול אימון פה לא יעבור תשעה שעה וחצי .......... מה יותר עדיף מנסיון ? מבחינת נוחות תוצאות תראו שבabc עשיתי 2 יש רק שנוי בכתפיים בבטן מה אתם אומרים מה יותר עדיף מבחינת נוחות ותוצאות ........ איזה תוכנית הכי עדיפה פה ? Ab A חזה, כתפיים , יד אחורית , בטן B גב ,יד קידמית , רגלים או Abc ( אפשר אפילו לשנות תבטן לאימון כן אימון לא לאיפה שהכי נוח ) A בטן + רגליים B חזה + יד אחורית + כתפיים C גב יד + יד קידמית או Abc A חזה + יד אחורית B גב + יד קידמית + בטן C כתפיים + רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() של כמה אימונים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() 5 אימונים בשבוע
עם אני עושה Abc אני חייב להתאמן 3 ימים ברצף נכון אי אפשר ? Abxca אי אפשר נכון למה זה כתפיים וחזה ביחד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לך על Abc 5 (כל אימון סביב 50-60 דקות)
שריר גדול עד 12, שריר קטן 9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() תודה אחי אתה יוכל להסביר לי בקיצור איזה שרירים הם קטנים ואיזה הם גדולים ??
גב ורגלים חזה הם גדולים וכול השאר קטנים נכון ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() תגיד אחי ביידים להוסיף גם אימון של אמה???
יענו עם אני עושה 3 תרגילים ליידים אז להוסיף עד 1 לאמה ? או מתוך ה3 להאתמן על אמה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יד קדמית,אחורית, כתפיים (עובדים חזק בחזה ובגב), קטנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() תודה אחי!!
ומה עדיף Abc ( אפשר אפילו לשנות תבטן לאימון כן אימון לא לאיפה שהכי נוח ) A בטן + רגליים B חזה + יד אחורית + כתפיים C גב יד + יד קידמית או Abc A חזה + יד אחורית B גב + יד קידמית + בטן C כתפיים + רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה חזה יד קדמית
גב כתפיים יד אחורית רגליים ובטן תעשה אימון כן אימון לא, שיצא בין פעמיים לשלוש בשבוע.
![]() |
#10 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
עם אני שוה חזה ויום למחורת כתפיים זה אותו עבודה חזה עובד הרבה על כתפיים אז לא יוצא טוב בכללל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה זה תמיד יתנגש לך ... גם אם תעבוד חזה בתור A וכתפיים בתור C
וזה לא אותה עבודה... דוגמא : גב וכתפיים יהיו C וחזה יהיה A הרי תעשה משו כמו ראשון A שני B שלישי C רביעי מנוחה חמישי A שישי B שבת מנוחה ראשון C שני A הנה ההתנגשות... שלישי B רביעי מנוחה וכו...
![]() |
#12 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
או שביום הזה נעשה רק אירובי בטן את מה רשמתה פה אני מכיר אחי נסיתי אאיכשו לסדר את זה הפוך וכול זה אבל אי אפשר נעשה לי ביום הזה בטן אירובי מה שיש ............... |
|
![]() |
![]() |