|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() תראו ת'תוכנית שהמאמן הכין לי ואם היא לא טובה לדעתכם תשנו לי אותה
התוכנית : שלוש פעמים בשבוע אני מגיע למכון אימון של יום ראשון : חזה לחיצת חזה עם מוט סט 1 12 חזרות סט 2 10 חזרות סט 3 8 חזרות לחיצת חזה שיפוע חויובי עם מוט שלוש סטים של 12 חזרות פרפר חזה רחב (מכשיר) שלוש סטים של 10 חזרות רגליים : לחיצת רגליים בשכיבה (מכשיר) סט 1 15 חזרות סט 2 12 חזרות סט 3 10 חזרות תאומים במכשיר סופר סט משהו כזה פשיטת ברך בישיבה (מכשיר) סט 1 10 סט 2 10 סט 3 10 כפיפות ברכיים בישיבה על הבטן ( מכשיר) שתי סטים של 14 חזרות תלת ראשי : פשיטת מרפק בישיבה (מכשיר) 4 סטים של 10 חזרות פשיטת מרפק מטה בעמידה (כבל עליון) 3 סטים של 10 חזרות יום שלישי : גב : פולי עליון לחזה (מכשיר) 4 סטים של 12 חזרות חתירה (מכשיר) אחיזה צרה 3 סטים של 10 חזרות הורדת ידיים ישרות (כבל) 2 סטים של 15 חזרות גב תחתון פשיטת גב בישיבה (מכשיר) 2 סטים של 15 חזרות כתפיים : לחיצת כתפיים בישיבה אחיזה רחבה (מכשיר) 3 סטים של 10 חזרות פרפר הפוך עם הפנים למכשיר 3 סטים של 12 חזרות דו ראשי : כפיפת מרפקים בתתמיכה בשיפוע (מכשיר) 4 סטים של 10 חזרות פטישים בישיבה הרמות ידיים בו זמנית 2 סטים של 10 חזרות ובטן פעמיים בשבוע שלושה תרגילים שונים איך התוכנית חבר'ה עם יש משהו לתקן אז תגידו לי בבקשה המאמן נתן לי את התוכית הזאתי כדי להרגיל את הגוף שלי ובעוד חודש משהו כזה הוא ישנה לי לab ואני ירשום אותה פה ותגידו לי מה דעתם היא מאד חשובה לי תודה לעוזרים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה כפיפות מרפקים במכשיר?
פטישים תעשה 3 סטים ולא בו זמנית..זו דעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |