|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בעיתון כלכלה של ידיעות אחרונות הייתה השוואה ובדיקה של נעלי ריצה..
איכשהו שניים משלוש זוגות הנעליים שלי היו במקום הראשון והשני סאקוני טריאמפ 4 מקום 1 נעל נוחה בטירוף אסיקס נימבוס ג'ל מקום 2-3 (יחד עם נייק פגאסוס) סתם רציתי לשתף אם יש מישהו שמתכנן לקנות נעל ריצה, אולי כדאי לראות את ההשוואה המאד שיטחית בעיתון ( חוץ מזה לדעתי זה מאד אינבדואלי נעליים ואי אפשר לעשות ככה השוואה) ד"א יש לי עוד נעל סאקוני הוריקן 9.. היא דווקא הפייבוריטית שלי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תעלה תמונות פרונט שלהן :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם סקנוי פרוגירד?
נבדקתי ד"א מומלץ לכולם על ההליכון שמזהה את כף הרגל ורואה כמה אתם שוברים בזווית את הרגל כאשר אתם רצים ועל כך ממליצים לכם שם על נעל שבדיוק מתאימה לרגל שלכם , הבדיקה לא עולה כסף וגם לא חייבים לקנות אחרי זה , הבדיקה מקצועית מאוד ומומלצת אפילו על ידי רופאים ופיזיאותראפים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חח יש תבדיקה הזאת איפשהו באזור הצפון?
ואיפה יש מידע על איזה סוג יתאים לי כמו לפי הסוג קשת אם היא גבוהה או נמוכה וזה כי אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים נעל ריצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אז הינה תמונה של הנעליים (בהתחלה צילמתי באיכות טובה אבל זה שקל יותר מדי \: ותמונה של המחשב שלי כי משעמם לי חח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את ההכי שמאלי בצבע לבן כחול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() היי איילחה למה המסך שלך הפוך?
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הייתה לי התלבטות אם זה HI או HEY ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה זה מסך של Dell 2007wfp/fp אשר ניתן לראות ב2 מצבים Landscape ורגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |