|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למי שיש ביקורת בונה מוזמן להגיב , או כל דרך לשפר , בתפריט הקודם לא היה מספיק קק"ל לעלייה במסה.
בוקר: 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה + גביע קוטג חצי אחוז + 2 ירקות + 3 שקדים 10: לחמניה מחיטה מלאה + 3 פסטרמה + כפית חומוס ביתי + ירק 12 - כמו ב 10 2:30 - 180 גרם כוסמת \ אורז מלא \ תפוח אדמה + 150 גרם חזה עוף \ פרגיות \ בקר דל + 5 שקדים + סלט לפני אימון (3:30) - יוגורט ביו 0 אחוז + 3 שקדים אחרי אימון (5:30 - 6) קופסאת טונה במים + 4 תמרים לחים 8 - : 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה + חביתה שתי לבנים וצהוב לפני שינה - מעדן 0 אחוז ביו + 4 שקדים + ירק שתיים סה"כ קק"ל - 2500 + - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קח את האתר הזה : http://www.goleango.com/
תחשב את הערכים כי גם אני בספק אם זה 2500 קלוריות.... ולמה כל כך הרבה ארוחות? עדיף לך 6 ארוחות שיהיו יותר גדולות ככה יותר תשבע ויהיה לך קל להקפיד על השעות אין צורך לאכול כל שעתיים... ושוב זה קשה מבחינת הזמנים להקפיד על זה.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בבקשה תקטין את החתימה יא אללה. בקשר לתפריט, יש פה את ה2300-2500 קל' לדעתי, רק 2 דברים לשנות: לפני אימון אין צורך בשקדים, עדיף תדפוק מנה נכבדת של פחמימות (מורכבות בעיקר), דבר שני למה הכל 0 אחוז או 0.5 אחוז, אתה בחיטוב?
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תגיבו , ולמען האמת אני במסה לא ממש מתחשבן יש ציט קטן כל יום אני נמשך לשוקולדים ולמתוקים ממש כמו ילד קטן
אבל בחיטוב נקפיד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
:):):):) מצטער אחי אבל זה חשוב :] ואי OREL תהנה כמה שאתה יכול עד שתגיע לחיטוב... בחיטוב אתה רק יכול להריח את השוקולד 10 פעמים אבל רק בהתחלה אחרי זה אתה כבר לא צריך את זה :]
![]() |