|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בניתי לחבר תפריט מסודרר לחיטוב יש לו אחוז שומן נמוך הוא שוקל 95 אחוז ששומן איזה 23 הוא משתמש באבקת חלבוןןן אחרי אימון של פרו קומפלקס
אז המדריכת כושרר אמרה לו היום שלא יקשיב לי לקחת אבקת חלבון זה שטויות הוא ישמין מיזה לא ירזה....וגם שלא יאכל קוטג כי סמתי לו את זה בתפריט כי זה ישמין אותו ועוד המון בולשיט... והוא התבאס קצת..... מה אתם אומרים שאפשר להגיד לו שיבין שאני צודק ושזה לא ישמין אותו? אני יראה לו תפוסט והוא ירשם כנראה היום אה חברה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות אחי זה מדריכת כושר מה היא מבינה מהחיים שלה אתה צודק
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מאיפה המאמנים האלה צצים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגיד לו שירשם לאתר הזה יתחיל לקרוא קצת דברים ויבין שמאמני חדר כושר לרוב מטומטמים ....
(לא כולם.)
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מויינגט ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() כוסימא של המדריכים המפגרים האלה,מה לאזעזל הם עושים במכון כושר ? אנשים חסרי ידע !!!!!
תגיד לחבר שלך שרוב המדריכים לא יודעים מה זה (בודיבילדינג) 90 % מהם זה אנשים מפגרים שחיים בסרט שאחרי השעה 6 בערב - אוכל משמין אותך,ודד-ליפט עושה בעיות בגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() והחלק הכי מעצבן היא אומרת לי כל האנשים הבודיבילדרר ששוקלים 150 קילו למשל שהם על אחוז שומןן 32 יורדים באחוז שומן ועלים במאסת שריר והיא חיה בסרט שזה טבעי
והיא מזינת תמוחחח שאפשר לעלות הרבה במאסהה ולרדת מאחוזי שומןןןןןןןן מה אתם אומרים על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סתם בת :):):):) עלק מדריכה
אני לומד בוינגיט עכשיו ותאמינו לי שאולי הרמה שם לא גבוהה אבל יש גבול לאינפנטיליות מויגיט היא לא יצאה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לו - אז שהיא תבנה לך תפריט.
![]() |
#11 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נגיד הייתי בונה למישהו תפריט, ואותו בנאדם היה בא אלי ואומר לי -למה נתת לי קוטג' דיברתי היום עם איזה מישהו, והוא אמר שזה לא טוב. אז הייתי עונה לו, שהוא יבנה לך תפריט.
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח זה לא המצב שאתה מתאר.....לא הבנת כנראה חביבי אבל לא משנה נשמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה בדיוק לא הבנתי :-)
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא אמר חלי למה נתת לי קוטג וכו'
קיצר סתם בת זונה...והתערבנו אם יש שינוי אחרי 3 חודש אני עושה אותה ואם לא אז יצאתי 0(סתם אני צוחק אבל היא תביא תמספר אם אני ינצח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי, אל תשכח לעדכן (בעיניין הבחורה כמובן לא החבר השמנמן שלך).
:-) :-) :-)
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא שמנמן אני מבקש .......הוא על אחוז שומן גבוה קצת כבוד חבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אה בטח היא התכוונה שלא כדאי לו קוטג' בגלל הלקטוז יש הרבה אנשים שמתנזרים ממוצרי חלב בחיטוב ועוברים למוצרי עיזים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ואי מכיר את ה"מאמנים" האלה שונא אותם זה סתם מעפנים שסימו קורס של חודש בוונגייט של מאמנים וזהו באו לאמן בחדר כושר !
ויד לי אחד כזה בשיכבה.. חודש בוונגייט וקיבל תעודת מאמן איזה מעפןן |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |