|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מזלזל יכול להיות שהוא קרע תתחת והשיג את זה בעצמו, אבל בכל זאת אולי לא.
לא מזמן קראתי שננלי מזריק אז אולי זה מה שIN בעולם ההיפ הופ. ![]() הנה תמונה של ג'ה לפני http://www.jarule.com/gallery/JaRule...aRule-0001.JPG הנה תמונה שלו אחרי מהקליפ BODY ![]() והנה הקליפ אחלה שיר (ואחלה דוגמניות) http://www.youtube.com/watch?v=pCD35...eature=related אגב הוא מבסוט כולו מהגוף החדש שלו חחחח זה מצחיק לראות. שיהיה לו מברוק יש מסה מכובדת =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סיכוי גדול שכן
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() גם לי זה נראה ככה
![]() |
#4 |
|
![]() לא נראה משהו מיוחד מה אתם מתלהבים אני לא מבין..גג 80 קילו ו8 אחוזי שומן .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף... זה לא סיפור גדול בחו"ל
במכון שהייתי בארה"ב אתה רואה נערים מדברים על מה שהם לוקחים חופשי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי 80 קילו. נראה פחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי מה הגובה שלו, אין לו מסה טובה בחזה ובגב, ידיים אצלו הכי מאסיביות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת לא ראיתי תגב
![]() |
#10 |
|
![]() לא כזה מפלצת...
לך תדע גם בכמה זמן. יש מצב לא קטן שהוא על חומרים,ואני אומר את זה בגלל שזה נפוץ שם, לא בגלל הרמה שלו.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם ראית את השרשור שפתחו על זה בפורום "חדרי כושר" בתפוז... בכל מיקרה, חרא שינוי, מקודם הוא נראה בכלל עם מסה של ילד בכיתה ח', עכשיו הוא בטוח אפילו לא הגיע ל80 ק"ג, ד"א למי ששאל, הוא נמוך (1.68), הוא תמיד התלהב בגוף שלו (ושוב, אפילו שאין לו ממש במה להתלהב), בכל מיקרה אני מניח שהוא עבד על זה בסביבות ה4 שנים, להזכירכם ד"ר דרה עשה שינוי מדהים והוא הרבה יותר גבוהה ממנו והרבה יותר גדול ממנו וזה לקח לו שנתיים =]
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא 168 הוא מקסימום 75 ואני עוד מגזים.
אם הוא מזריק אז זה תוצאות ממש גרועות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אה יעני אצלכם אם תזריקו תעלו 20 קילו בסייקל נכון?
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא יכולים לדבר על ראפרים סוסים בלי 50 סנט
http://youtube.com/watch?v=tnlwpGT7bS4 אפשר ליראות שיש עליו אחלה מסה...
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר שכל מי שמתחיל להזריק מעלה 20 קילו שריר, אבל אנשים חכמים לא מתחילים להזריק כשהם אפסים בתחום ונראים כמו הוא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() מת על הקול שלו ...
לשים אותו בסראונד יש לו קול מפלצתי ... הוא נראה פיצוץ , מה כולכם קופצים ? מה כל אחד חייב להיות 120 על 8% מתאים לו איך שהוא נראה ..
![]() |
#18 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ראיתי הרבה אנשים מזריקים ונראים כמו דרעק, אבל הוא נירא נחמד+
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא 168 אין מצב שהיד שלו 42+ מקסימום 40 לא שזה רע הוא נראה טוב מאוד יחסית לבן אדם ממוצע מסה טובה וחיטוב, אבל הוא לא ברמה של בן אדם שצריך להתחיל להזריק.
פינגוין גם אני מכיר אנשים שמזריקים ונראים כמו קקי של אטיופי אז זה מצדיק שעכשיו כל אחד צריך להזריק? לדעתי לפני שבן אדם צריך להתחיל להזריק הוא צריך להגיע לרמה מסוימת ורק אז לחשוב על להזריק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |