|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() הייתי אצל התזונאית, והיא נתנ ה לי תוכנית של 2500(או 2200) קלוריות למסה... הbmr שלי זה 1740... אז התפריט הולך ככה:
ארוחת בוקר: קערית קורנפלקס אלופים + כוס חלב (לפני בית ספר .) בבית ספר (ארוחת 10) : לחמנייה/פיתה מחיטה מלאה; 3 פרוסות פאסטרמה + מיונז/חומוס עדיף או פרוסה של גבינה צהובה/גבינה קשה או ביצה קשה או חביתה בצירוף חומוס (חביתה וחומוס... Wtf?) מיד אחרי הסנדוויץ' הנ"ל, מנת פרי ! כשמסיימים בית ספר (13:00): כריך עם משהו מתוק - גבינה/חלווה/ריבה . בבית (16:00): ארוחה מבושלת כרגיל; 2 יחידות שניצל/ קציצות, + מצקות פחממה (אורז, פתיתים, ספגטי וכו'), למאלות חצי צלחת בערך . באימון במכון כושר : אחרי אנאירובי, ולפני אימון ריצה(20 דק' ריצה) - מנת פרי - בננה/2 תמרים/תאנה גדולה/2 שזיפים מיובשים/3 משמשים . (חחח איזו בחירה מה...) ארוחת אחרי אימון: חלבון - ביצה + חצי קופסאת טונה/סרדינים . או ביצה + חצי קופסאת קוטג' . או קופסאת קוטג' שלמה . + פחמימה - 3 פרוסות לחם מלחם מלא(חיטה מלאה) + סלט ירקות + שמן זית, ואבוקדו/טחינה . ארוחת לילה: יוגורט מתוק - 3% שומן + 10 יחידות שקדים ואגוזים (בוטנים, קשיו וכו' .) זהוו איזה כיף לאכול הרבה חיח !! מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() מה הנתונים שלך ? והמטרה?
יש מה לשפר בתפריט אבל קודם כול תחשב כמיות של חלבון פחמימה ושומן ותתאים לנתונים ולמטרה. טיפים לשינוי מהבוקר עד 16 אין מבספיק חלבון . שכתוב לך או גבינה או ריבה וכו איז זה יכול להיות זה או זה גבינה זה חלבון ריבה זה פחמימה פשוטה זה משנה את מאזן החלבון והפחמימות בתפריט. אחרי אימון צריך פחמימה זמינה לא לחם חיטה מלא וסלט ובנוסף זה לא זמן לשומן בכלל תאכל קוטג , טונה במים,שייק + פחמימה כמו תמרים, בננה, סוכר ענבים, לחם לבן וכו
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא התעמקתי אבל אין לך ירקות, מה הקטע?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף ירקות
ובבצפר כך קצת חלבונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() maya בבית ספר אני יכול או חלבון או משהו מתוק... זה בחירה..
את יכולה לעזור, לשנות את מקומו של החלבון איפה הוא אמור להיות לדעתך ? אחרי אימון פחמימה זמינה - מה זה ? ואיפה הירקות אחרי אימון ? לא רשמת... SugerzazA לא התעמקת ולכן לא ראית שיש ירקות ... ברק, בבית ספר זה גבינה זה החלבונים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באחרי בצפר לא הבנתי מה קשור חלווה..............................
![]() ![]() חוץ מלהזיק זה לא יועיל לך בבכלום גם שאר התפריט צריך שיפור |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תגיד לדיאטנית הזאת שהיא יכולה לדחוף את התפריט הזה לתוך התחת
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
את המשהו מתוק תחליף בדבש תמיונז תחליף במיונקל גבינה צהובה? 24 אחוז שומן לרוב בגבינות האלה!!!!! לפני הלילה יוגורט דל ושמן אחד וחצי אחוז ואת הקלוריות מהשומן תשלים בדרכים אחרות! |
|
![]() |
![]() |
#9 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מיונז הוחלף כבר בחומוס... גבינה צהובה... זה גם מלא חלבונים אבל גם אני שאלתי אותה ואמרתי לה שזה משמין, והיא אמרה לי שאני צריך להעלות במשקל... ובקשר ל1.5% שומן וואלה לא חשבתי על זה..אבל ההבדל בין ה1.5 ל3 % זה קלוריות...לא ? |
|||
![]() |
![]() |