|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
אני מתגייס עוד שנה ואני רוצה יעוץ מכול החברה כאן אני עובד עכשיו על ניפוח ואומרים לי שהכול ירד בצא מה אתם אומרים לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() לקנות משאבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שנה, ואתה כבר דואג,
אם תמשיך להתאמן ולשמור על תזונה אין סיבה שתאבד מסת שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מסטלבת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעיקרון אתה עלול לרדת במסת שריר, תנסה לשמור כמה שיותר על תזונה (לא בהכרח נכונה, פשוט לאכול הרבה!!!) אחרי הטירונות יהיה לך חדר כושר מאובזר (במקרה של יחידה קרבית ולא קרבית) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מפגר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() תשמע אלירן,לפי דעתי לא כדי לך להשקיע כלכך הרבה בפיתוח גוף אם אתה לקראת גיוס..למה אם תהיה קרבי למשל אז בטירונות לא יהיה לך זמן להיתאמן..שלא לדבר על זה שלא יביאו לך אוכל טוב (יביאו לך רק ג'נקפוד) וזה לא יעזור לך לשמור על המסה שלך,בנוסף לא תישן מסודר ולא תיתאמן מסודר ותפרק ים שריר ...אלה אם כן תהיה ג'ובניק שכל יום בבית והולך לצבא לאיזו שעה שעתיים וחוזר אז אפשרי..
נ.ב אל תשכח שיש לך מינימום שבועיים טירונות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ויש הגבלות על האימונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() מה עם המפגש בעמוס?
חנוכה יהיה הכי טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() שום דבר לא ירד בצבא , יש לך שמה כמה אוכל שתרצה בדאך כלל לא נקי אבל תסתדר מקסימום תביא איזה חטיפים להוסיף קלוריות שמחזיקים הרבה זמן (יענו במבות)
מה שמוריד את המאסה זה כל הריצות חוסר השינה וכל זה ובעיקר שאין עצבים להתאמן
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ומה אם השנה שעד הגיוס היא לא חשובה לא תרצה להנות מימנה אם גוף שרירי? וגם לא יירד לך הכול וגם תמיד אחרי תוכל לחזור יותר בקלות בזכות זיכרון השריר בהצלחה בכל מקרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעיקרון חייבים לעשות מפגש אשדוד חייבים!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעלבו אבל זה קצת מעפן שחבורה של ילדים שעוד לא התגייסו מדברים בביטחון על הצבא (למרות ש1-2 גדולים כבר נראה לי).
בכל מקרה, אני הייתי בטירונות 02 וקורס חובשים (משהו כמו 4 חודשים). ירדתי באיזור ה10-12 קילו ועליתי באחוזי שומן. בטירונות אין לך בקושי שינה ואין לך ממש זמן להתאמן. האוכל שם מגעיל ובתכלס כמה שלא אמרתי לעצמי שאני אשקיע ואוכל הרבה אחרי כמה זמן נשבר הזין (אתם תראו הרבה בצבא שישבר לכם הזין מכל דבר אפשרי). ואם אתה קרבי יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי לשמור על המסה. אם אתה תעשה טירונות ג'ובניקים של חודש ואז תלך לתפקיד יומיות יש לך אפשרות לשמור ולעלות במסה. אבל כמובן שאני אומר את זה בכללי ויש כאלה עם גנטיקה טובה שגם בתפקיד קרבי יוכלו לשמור חלקית על המסה שלהם. אבל לבנאדם הממוצע זה בלתי אפשרי.
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אי אפשר להשתמש בזה כדי לשמר מסה? |
|
![]() |
![]() |