|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אנשים
חשבתי להביא לכם עצה שלי לאלה שנגיד אין להם כסף להאתמן במכון כושר או לקנות משקולות זה נגיד מה שהיה לי ההורים שלי היו די לחוצים ולא יכלו לירשום אותי או להשקיע בי בכלל בכושר וחשבתי מה אוכל לעושת לבד שאין לי כסף אז זה העצה שלי שאני עשיתי ואני מאוד מרוצה: הכנת משקולת פשוטה וזולה אז ככה מה שאת צריכים זה מוט ברזל שתי קופסאות שימורים בגודל שאתם רוצים ובטון עכשיו אתם נוכחים את הקופסאת שימרוים ממלאים בבטון ושמים את ברזל באמצע מחכים שהתיבש ואותו דבר בצד השני זההו עכשיו יש לכם משקולת טובה וזולה אותו דבר אפשר לעשות מוט ארוך עם משקולת לצד שזה גם טוב לחזה אלה שבאים ליצחוק אתם יכולים כמה שבא לכם אבל שאין לך כסף לזה ואתה באמת רציני בקשר לאימון אתה תעשה הכול ואני השתמשתי בדברים זולים וכיום יש לי משקולות של 15קילו ואני עובד על כול גוף ומרוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שכן שלי עשה בדיוק אותו דבר (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מזכיר לי את פעם שלא היו משקולות ככה היו עושים
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר כול עוד שאני רואה תוצאות מזה משנה ממה זה עשוי לי הוא כול זה זה משקל טוב וגם אתה נגיד רוצה להחילף משקל זה בדיוק נוכח יום אחד ויש לך משקולת חדשה וכבדה יותר ושוב אני אישית מרוצה וממליץ לכול אלה שקצת קשה להם בכסף וזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רעיון טוב אחינוו יש כאלה שמנתת להם רעיון......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() רעיון מעולה ובדיוק חשבתי על לעבור לאימון בבית כי די נישבר לי ללכת למכון זה נוכח לי חצי שעה הליכה והיום נגיד ירד מבול בדרך אז בכלל
אז כול הכבוד על העצה הזו ![]() ולפי דעתי צריכים לעשות דברים כאלה בפוורם הזה לתת עצות וכול זה נגיד ויש משהו כמו זה ודברים שאפשר לעשות בקלות זה היה יפה לדעת אז בקיצור כול הכבוד אחי ניראלי אני מיסים את זה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() רק מנסיון עדיף לשים בקצה שבתוך הבטון איזה בורג או משיהו לחיזוק שיתפוס את הבטון טוב ,כי הוא יכול לצאת עם כל המכות בריצפה וכ"ו...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ריון טוב אחי חחח לפני שקניתי ציוד היתה צריך לרשום את זה חח
|
![]() |
![]() |