|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להתחיל להשתמש וקרראתי שהתופעות לוואי זה כאבי פרקים וכו' למי ששמע משו על השנושא ויש לו נסיו אם יכול להגיב .......תודה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל טכני
|
![]() אחרי שקראתי פו אני לא יודע מה יותר גרוע התרופה או האקנה !!!!
http://www.infomed.co.il/questions/q_051605_1.htm
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק התחתי טיפול לפני שבועיים בערך,לא רואה שום השפעה על אימונים מתקדם כרגיל.
ויש לי תופעת לוואי אחד,יובש בפנים העור מתקלף, וכל הזמן צריך לשים קרם לחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מענין....אני מת לסיים עם הפצעים ברוך השם אין לי חורים אבל בכל זאת זה תקופתי ונמאס להסים משכות...וזה לפי מה שהבנתי כאילו תגיד שלום לפצעים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שבועיםם כבר העור התחיל להתקלף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי Icq.
לא ממש מתקלף מתייבש, זה מציק קצת אבל בסדר העיקר שבסוף הכל יעלם. מהתחלה גם לא ראיתי שינוי בכלל לא הרגשתי כלום בסוף השבוע הראשון היה שיפור, ולפני יומיים היה איזה עליה באקנה, ועכשיו זה מתחיל לרדת שוב, נראה מה יהיה בסוף. אם יש לך שאלות תשאל פה אני יענה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אה אוקי אח שלי אני כנראה יתחיל השבועע אני ילך יום ראשון לעשות בדיקת דם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תתייעץ עם הרופא שלך
לא מומלץ להתאמן בזמן לקיחת התרופה באופן כללי ואם כבר אתה מתעקש להתאמן אז איזה 2 אימונים בשבוע לא עצימים קיצר פיתוח גוף ורואקוטן לא הולכים ביחד אז אני ממליץ לך על המכונה של הלייזר הכחול שהיא נטולת תופעות לוואי והיא מורידה לך את האקנה פי כמה יותר מהיר מהרואקוטן
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הרופא עור שלי ואתרים באינטרנט
ואם לטענתך אלו שטויות אתה מוזמן לנמק
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני במפורש שאלתי את הרופא אם אפשר להתאמן בזמן ה"סייקל"(
![]() משהו מהפרקטיקה האישית כבר עברית 7 אימונים אם הכדורים ,ולא רואה שום השפעה מתקדם כרגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה לא מפריע הדבר היחיד שמפריע זה שאסור לשתות
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מראדונה אבלל הלייזר הכחול שמעתי זה טונהה כסףףף לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב דרך הקופת חוליםם מכבי יש איזה הנחה?דרכם יעני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#19 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() לפותח הפוסט שלום
![]() אני גם השתמשתי בכדורים האלה במשך 7 חודשים אז ככה- קודם כל, אני לא מתאמן בחדר כושר, רק בבית לפי מה שהרופאה אמרה אסור להתאמן "חזק מדי".. לכן הייתי מתאמן פחות וחלש יותר, לא להעמיס יותר מדי. הסכנה היא באמת דלקת פרקים. פשוט אתה מגיע מהר מאד ל"אימון יתר", גם אם לא באמת התאמנת הרבה. פשוט תהיה קשוב לגוף שלך, ואל תעמיס יותר מדי. חוץ מזה, התופעות האחרות הן קילוף בשפתיים(זה הדבר הכי מציק), עור יבש , עייפות (מה שגם משפיע על האימונים) אסור לשתות שתייה חריפה, חשוב לשתות המון מים. זו תקופה באמת לא פשוטה, ואתה תיראה כ"כ גרוע... אבל אני חושב, כמו הרבה אחרים שזה שווה את זה, ובמיוחד בתקופה הזאת. אתה תתחיל מכדור אחד ביום (בדר"כ), אחרי זה תעבור ל- 2 כדורים, ואולי אפילו ל- 3 , ככה זה ילך יותר מהר, אבל ההשפעות יהיו יותר חזקות, ויהיה יותר סיכון באימונים. קח הכל בחשבון, ושיהיה בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני מפציץ באימונים מאימון לאימון ועולה בקצבב במשקלים אחי ...........אני מקווה שיהיה בסדר ואם למשל יהיה לי דלקת בפרקים מזה יגרום?
|
![]() |
![]() |