|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים? מומלץ? לא מומלץ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מה שקשור למנה חמה זה פשוט תעשיה שלמה שפשוט לא בריאה אבל טעימה,אני מחשיב את זה כג'נק פוד והתרחקתי מזה לחלוטין,עדין יש לי בארון עוד כמה מנות חמות שכנראה ישארו עד שיהיו פג תוקף. אז לא זה לא מומלץ,עדיף שתכין לך לבד איזה פסטה,אוו איזה פירה בהרבה הרבה יותר טוב. בהצלחה בגמילה ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() החורף בשבילי זה רק תירוץ לקנות מרקים מוכנים ומנות חמות.
![]() הפחמימות במנה חמה הן כמו כל הפחמימות (מבחינת זה שהן מקור האנרגיה העיקרי של הגוף). אם לא אכפת לך מכל מיני מרכיבים סינטטיים, חומרי טעם וריח, חומרי שימור וכו', אז אין עם זה שום בעיה. עד כמה שאני זוכר במנה חמה של מג'דרה (אכלתי לפני כמה ימים) יש 55 גרם פחמימות. במנה חמה של פסטה עם רוטב עגבניות (שאכלתי יום אחרי המג'דרה) יש בערך 45 גרם פחמימות עד כמה שזכור לי.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הרגע קניתי של פסטה ברוטב עגבניות, יש פה 42.9 גרם פחמימות
לא מתכוון להשתמש בזה כמקור קבוע לפחמימות, אבל פעם ב...כשאין כח להכין שום דבר, זה יכול להיות תחליף לא רע ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח עניתה לעצמך אני חושב במשפט הראשון שזה רק תרוץ לקנות מנות חמות..{וחומרי שימור,חומרי טעם וריח למינהם זו היא הבעיה בין הייתר) אני מאמין שאתה מסכים איתי שהכל מיני אבקות בטעם עגבניות מכל מיני חומרים שעשויים, מעגבניות "היישר מין הטבע" חח לא באמת עדיפות על מרק עגבניות שבאמת בא היישר מהטבע, אתה לא באמת רוצה לדעת איך מכינים מנות חמות,ואיך מאחסנים את המג'דרה,ואת הירקות המיובשים ששמים בתוך הכל מיני מנות החמות,וכמה אותן ירקות וחומרים שנמצאים בתוך המנה חמה עוברים עד שהן מגיעות אילך לידיים. אז אני מאמין שאתם דיי חכם ויודע שבאמת עדיף לעשות לבד ארוחה טובה מרכיבים הרבה יותר איכותיים,טריים,וכ'ו. אני אישית וויתרתי על כל המנות חמות,אבל כל אחד והשיקול שלו ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() כמו שרמזתי כל הרכיבים הסינטטיים לא ממש מעניינים אותי, אני בן אדם מעשן, אני לא אוכל ירקות (מה שאומר שצריכת הויטמינים שלי על הפנים), אני שואף אוויר מזוהם (פליטת גז ממכוניות, תעשיות וכו')... הבריאות שלי בוא נגיד לא תקום ותיפול על כמה רכיבים לא טבעיים שאני צורך בכמות זעומה פעם בשבוע. מה שמעניין אותי זה הפחמימות נטו. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הכמות נתרן שיש שם היא שוות ערך לצריכה השבועית שאתה צריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממממממממ פסטה ברוטב בולונז הייתי מחסל סטוקים של זה אבל מה זה לא משביע בשיט צריך איזה 4-5 בשביל לשבוע
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עידן יש לך צורת חשביה בדיוק כמו שלי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מנה חמה - רעל.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() רעל? אל תסחףף ואל תגיד סתם דברים! בהחלט תעשייתי ומשומר..
|
![]() |
![]() |