|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חילוף חומרים מטורף, לפחות 2-3 יציאות ביום.
כבר שבוע שאני אוכל ממש מסודר כול שלוש שעות ועל פי תפריט והכול ופתאום אני מחרבן פעם ביומיים? ואני רוצה לציין שיש לי קרוהן (מחלה שפוגעת בתפקוד המעיים) אבל אני מרגיש ממש חזק ואני רק משתפר מאימון לאימון והכול. מה אתם אומרים שזה? זה טבעי ? קורה לעוד אנשים? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאז שאני אוכל את התפריט שגיל בנה לי ה-6 ארוחות כל 3-4 שעות זה מאיץ לי את החילוף חומרים וחזרתי ל4 פעמים שלי ביום ![]() *התחלתי גם לקחת אומגה 3 אולי גם זה קשור.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מתי תקלטו שהיציאות לשירותים לא קשורות בכלל לחילוף חומרים?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כפי שדנזיג אמר, אין קשר בין ללכת לשירותים לקצב חילוף החומרים.
זה שאתה הולך לשירותים הרבה אומר שאיברי העיכול שלך פועלים מהר לא חילוף החומרים. האשכול הזה עובר לתזונה, כי ללכת לשירותים מס' פעמים ביום אינה פציעת ספורט.
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() [quote=ran_z]כפי שדנזיג אמר, אין קשר בין ללכת לשירותים לקצב חילוף החומרים.
זה שאתה הולך לשירותים הרבה אומר שאיברי העיכול שלך פועלים מהר לא חילוף החומרים. האשכול הזה עובר לתזונה, כי ללכת לשירותים מס' פעמים ביום אינה פציעת ספורט.[/QUOTE] חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני מכיר קרוהן, היה לי חשד שיש לי את זה - בסוף זה התברר כמעי רגיז.
בכל מקרה - 2-3 פעמים ביום - זה מס' יציאות שהוא בדיוק ברמת החיוביות המקסימלית. מעבר לזה זה כבר לא הכי תקין ומתחת זה רגיל. גם אני פחות או יותר עם מספר דומה של יציאות בימים רגילים (גם אוכל כל כמה שעות). עכשיו אני ניסיתי להבדיל בין מס' גבוה של יציאות תקינות, ל"התקף" שלשולים. במקרה שלי - כל עוד היציאות מתפרסות לאורך כל היום, בעלות אופי בסדר (כלומר לא שלשול) ולא מלווה בכאבים או משהו - זה מעולה. אצלי מתי שיש "התקף" זה 3-8 פעמים (תלוי בהתקף...) על שעה-שעתיים ואתה שם לב שזה "לא תקין"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |