|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שפה היה הכי מתאים לשים את זה...
אני כבר נהייתי אובססיבי אם אני לא משלים 4 אימונים בשבוע אני משתגע , וזה גורם לי להחליף דברים שהייתי יכול לעשות כמו לצאת עם חברים ושפוט להשאר בבית לאכול או להאתמן. מה איתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קצת אבל אני מנסה להפריד נגיד אם חברים שלי מזמינים פיצה אני בא אבל אני לא אוכל (אלא אם כן זה צ'יט) זה לא נעים אבל בסדר עם יש מסיבה אני אוכל לפני זה חוזר ב-4 וישר למקרר כמון שזה משפיע אבל צריך לקחת הכל במידה
זה נראה לי יותר מתאים לדיבורים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד פוגע,כבר חודשיים שאני לא יוצא עם חברים בלילות כי אני צריך לשמור לאכול כל 3 שעות ואני עייף מהאימונים ,אבל אני לא מתלונן על זה כי אני בחרתי את זה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא נותן לזה לפגוע..
חיים פעם אחת לא צריך להיות פרנואידים זה לא שאתם הולכים להתחרות בזמן הקרוב.
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא פוגע ולא נעליים אני אפילו הולך עם החברים שלי לחדר כושר
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תבין גם אם אתה לא תאכל כל 4 שעות לא תשרוף שריר .
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מצטער שאני אומר לך את זה ככה אבל אתה באמת אדיוט תתקשר אליו ותשאל אותו על תיזמון הארוחות הוא יגיד לך שזה לא משנה כלום כל עוד אתה מכניס הכל ואתה עובד בגישה כל כך גרועה שאתה לא לומד כלום מהתפריט והתוכנית אימונים שהוא הביא לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום סיבה שזה יפגע
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() רמז: לא.
ירדן למה אתה עושה את זה לעצמך?
![]() |
#13 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ירדן Wtf?!
גם אני עם גיל..ויודע מה...אני מכניס את כל מה שאני צריך ביום לגוף וגודל יופי..אז מה פיספסתי ארוחה..נשלים אחרי זה .....אני מכניס ביום את כל ה3 אלף קלוריות העלובות שלי חחחח Xd וגם זה קשה לי לאכול חחחחחח לחלק את זה ל6 ארוחות זה פשוט יותר נוח..כי קשה לאכול כל כך הרבה..אבל אם לא יצא לאכול ארוחה אחת..לא סוף העולם חבר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא לקוח תפיתוח גוף בצורה רצינית כמוכם...
בחיים זה לא יהרוס לי את חיי החברה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ירדן אתה לא צריך לעשות את זה לעצמך
ותאמין לי אני עברתי בדיוק את מה שאתה עובר והיום זה ניגמר ![]() ואתה לא צריך לפספס ארוחות פשוט תאכל לפני שאתה יוצא וכשאתה חוזר תאמין לי זה לא יפגע לך בחיטוב לא לצאת עם חברים או לא לצאת לטיול שנתי כמו שראיתי באיזה פוסט זה כבר הגזמה זה לא תורם כלום וזה רק גורם לך להשבר בסוף. לא צריך לקחת את הבאדיבילדינג קשה כל כך גם המקצוענים לא עושים את זה. אז אנחנו.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי כמה זמה שאתה לא אוכל מתחיל להתפרק השריר? כי אני קבלתי את הרושם שכול איזה 4-5 שעות הוא מתחיל להתפרק ועוד שאלה, אם יוצא לי שבוע שאני מתאמן רק פעמיים זה לא ייפגע ו משהו נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
למה זה צריך לפגוע? כל בנאדם עם IQ מעל 100 יכול למצוא פתרון איך לא לפגוע בחיי החברה וגם להשקיע בתחום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |