|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לחזק את הגוף קצת לקראת הצבא... לא מתעסק בפיתוח גוף ולא במשקולות (הכל ילך עם הריצות)
תמליצו על תרגילים שמבוססים על משקל גוף (חוץ משכיבות סמיכה), תוכניות אימונים כל מה שיכול לעזור.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני ממליץ שהדגש שלך יהיה סיבולת שריר ,הרבה ריצות ושכיבות שמיכה ,שכיבות שמיכה יהיו ה"לחם והחמאה" שלך בטירונות ,אבל הייתי משלב סגנונות שונים של מתח ומקבילים .
שים דגש על הכושר האירובי שלך ,שום דבר באמת לא יכול להכין אותך למסות ריצה של טירונות קרבית (אני מניח שאתה הולך להיות קרבי,אחרת הטירונות לא הייתה מדאיגה אותך ) ,מבחינת כושר יש מגמה של "יישור קו " כלומר כל מי שהכושר שלו ירוד ישתפר ,ומי שהגיע בכושר מטורף ירד בכושר עד שכולם בערך באותה רמה (זאת תוצאה טבעית של תוכנית אימונים אחידה לכולם) בקיצור ? "run Forest Run !"
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה ארבל
סתכלו שניה פה: http://www1.idf.il/mazi/site/templat...1258&did=51432 כל אימון כולל את השלוש תרגילים האלה או שכל אימון זה תרגיל אחד מהם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה יטפל לך בריצה
http://www.runningtimes.com/rt/articles/?id=6036&c=36 חוץ מזה שכיבות סמיכה מתח כפיפות בטן בשביל השכיבות סמיכה תעשה סולמות בשביל המתח תקרא על שיטת GTG כפיפות בטן - פשוט תעשה מלא...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שב בשקט יאוכל בתחת קוקסינל אפס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני מעוניין להשתפר בשכיבות סמיכה ולהשתמש בשיטת הסולמות, אתה בכל זאת ממליץ להתחיל מחזרה אחת? קראתי באתר שנתת, זה פשוט נשמע די מטומטם כי 20 חזרות זה קלי קלות אז יש טעם להתחיל מ-1? זה נשמע כאילו זה יקח יותר מדי זמן בגלל המנוחה בין הסטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. לדעתי השיטה הכי טובה בשכיבות סמיכה זה לעשות כל יום 60% 70% 80% 90% מהמקסימום שאתה יכול. שני עד שישי , בשבת תנוח ובראשון תעשה סט אחד של 100% (שבור שיא) ואז תחשב להמשך השבוע. 3. GTG = Greasing the groove זאת שיטה של אימונים שאתה מוצא את המקסימום שאתה יכול לדוגמא במתח 16 ואז כל שעה-שעתיים במהלך היום אתה עושה חצי (8) שישה ימים בשבוע וכל שבועיים אתה בודק את המקסימום מחדש ומחשב את השיא שוב
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, בפורום אמרו שמומלץ לעשות ב-GTG כ-60-80 אחוז מהמקסימום 6 פעמים ביום. בנוגע לשכיבות סמיכה, אז למה המלצת לעשות סולמות? ואני לא חושב שהאחוזים שהבאת אפשריים בכלל, נגיד המקסימום של בנאדם הוא 50 שכיבות סמיכה, אין סיכוי שהוא יעשה סט של 30, אחר כך סט של 35, אחר-כך של 40 ואחר-כך של 45. או שהתכוונת למשהו אחר? תודה ויום טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשריים אפשריים, אתה לא עושה תוכנית בודיבילדינג, כך שתים שלוש דקות מנוחה בין סט לסט
|
![]() |
![]() |