|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() היי
מרוב התגובות שקראתי ולפי מה שהבנתי הכי טוב ,וזה מה שהרוב עושים שזה : חזה + יד אחורית גב + יד קידמית וכמובן כתפיים ורגלים . השאלה היא כזה : היום עשיתי חזה + יד אחורית ומישהו העיר לי שבד"כ עושים חזה עם יד קידמית ,שאלתי את המדריך ואכן הוא אמר : חזה עם יד קידימית ... איך זה יכול להיות ? ולמה כולם עובדים ההפך ? ![]()
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש כאלה עושים Push\pull ביחד
ויש כאלה לא הכוונה שלי שזה לא באמת משנה הכל אישי לכל אחד אבל אני אישית יותר אהבתי חזה+קידמית כתפיים+רגליים גב+אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מזה המדריך אמר לי :חזה ויד קדמית
המדריך גם יגיד לך שהוא עושה 50 חזרות איטיות בחיטוב, אז תעשה גם? איזה שטויות הכל תלוי בתכנית שלך, אתה יכול לעשות חזה +קדמית אם זה לא יוצר התנגשויות (כי אז זה גב+אחורית בד"כ), וגם חזה + אחורית מה שלא יוצר התנגשויות ובגלל זה נפוץ.
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מתחיל בקרוב Ab ואני עושה חזה עם יד אחורית כי נגיד בבנצ' פרס היד אחורית עובדת ואני עושה מקבילים (ליד אחורית) והחזה תחתון עובד שם בצורה חזקה אז ככה הכי נוח לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אחלה , תודה ,בגלל זה שאלתי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תלוי בתוכנית..אם אתה עושה נגיד Abc 3 פעמים בשבוע תעשה חזה יד קדמית
אם נגיד Ab 4 פעמים עדיף חזה יד אחורית..כי ככה בעצם לכל שריר יש לפחות 48 שעות לנוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() כל אחד עושה איך שנוח לו.
לי טוב יותר חזה+יד אחורית |
![]() |
![]() |