|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר חדש
|
![]() מישהו במכון אמר לי שליאור גייניש קיבל התקף לב מתישהו במכון ושעזב הכל וחזר בתשובה? מישהו יודע האם זה נכון או שסתם המצאה? בכל אופן מקווה ומאחל לו שלא עבר דבר כזה (התקף לב)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() זה היה איזה ניסים אחד בכלל...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה היה איזה אחד מירשולים ראיתי תסרטון עליו והכתבה.... היה לו גידול והוא החלים וחזר בתשובה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() הוא מבוגר מליאור גייניש באיזה 30 שנה...
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אני במקומך אחי עורך תהודעה אחי שליאור גייניש בטעות לא יקרא אותה חחח
והבחור הזה אכן מירושלים וזה לא בידיוק התקף לב מסופר על סיבוך שלם של מחלות וסרטן והרבה אנשים חושבים שזאת הטפה דתית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה לא בסדר אתה תאמין לי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר חדש
|
![]() על ניסים ראיתי תסרטון הוא מופיע באתר שופר.. של הרב אמנון יצחק.. את המקרה הזה אנ ייודע אני לא התבלבלתי ואכן אמרו לי ליאור גייניש אך כנראה הבחור שאמר לי זאת סתם קשקשן..אך שמח לגלות שחס ושלום הוא לא עבר דבר שכזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר חדש
|
![]() בטעות שלחתי פעמיים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע לגבי זה אבל יש לדוד שלי מדריך במכון, הוא סיפר לי עליו שהוא חזר בתשובה אבל פעם הוא היה מתאמן רציני ומתחרה בתחרויות או משהוא כזה, הוא הבין שזה לא הכל בחיים, למרת זאת הוא נשאר בזה אבל כבר לא מתחרה ומתאמן כמו פעם (רק מה הבנתי נשארו לו ידיים, כנראה הוא מתאמן אבל לא משעבד את עצמו) - אגב, סתם כך לפי היהדות החלק של שמירת הגוף הוא דבר חשוב, זה חשוב להתאמן כך שאם אתם רוצים יש לכם עוד מטרה ואז בראש הפכתם את זה לאידאולוגיה, כך שוברים מחסומים של הגוף ויש סיכוי להצליח יותר כשיש מטרה-
לגביו, לא וידע אם זה הוא אבל אני יכול לברר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
במקרה הזה, אולי מדובר בליאור מרמלשטיין.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() כולכם טועים
שוחחתי היום על כך עם סטס בחדר כושר מדובר בליאור גולדשטיין הקנדי שלקח האלוף האלופים בשנת 2005 הוא כרגע בארץ וחוזר בקרוב לקנדה והוא באמת חזר בתשובה .
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מעניין.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
איך מתבזבזת לה הגנטיקה הכי מטורפת שהייתה פה בארץ אם הוא כבר חוזר בתשובה ,שילווה לי את הגנים ,לפחות לשנתיים שלוש ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
יואב טל
|
![]() ציטוט:
תהייה שמח בחלקך הכי חשוב להתרכז במעלות החיוביות של כל אחד ואחד בעצמו . אני אישית לא הייתי מתחלף עם אף אחד . ובעיניין הגנטיקה האישית אף אחד לא יכול לדעת בוודאות עד כמה טובה הגנטיקה שלו עד אשר ינסה לפחות למצות אותה למקסימום וזה עיניין של עשרות שנים של עבודה קשה וסבלנות
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
דיברתי בהומור ..תנסה את זה מדי פעם ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() יאוב אפשר תמונות שלו מ 2005 ?
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יואב מה עם תמונות שלך,אני סקרן לדעת האם הסנדלר הולך בנעליי נייק.(אולי פירסמת בעבר אז מתנצל)
![]() |
#18 | |
יואב טל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
יואב טל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אגב היום אני הרבה יותר חטוב אלו הם תמונות שצולמו בקיץ בבית מלון בטבריה אני שוקל שם 98 ק"ג בזכות תוכנית החיטוב שבנה לי באופן אישי גיל ירדתי כבר ל-90 ק"ג כאשר אגיע ל-80 ק"ג אפרסם תמונות חדשות .
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
באמת אתה הרבה יותר חטוב,בIFBB 2007 היה אפשר לראות שרזיתה הרבה קבל ח"ח חביבי. |
|
![]() |
![]() |