|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע איך לנסח את זה,
מהם הכמויות הקיראטין המצויות במוצרי בשר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נמוכות מאוד, אל תבנה על זה. קראתי במקום אחד שיש ג' קריאטין לקילו בשר ובמקום אחר שיש 1.1 ג' קריאטין לקילו וחצי בשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, זה עדיין כמות נמוכה, אל תשכח שבשר אדום זה מאוד יקר, במיוחד לאור עליית המחירים לאחרונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() קרדיט ליוסי פינגווין התותח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1.1 קילו בשר = סקופ קריאטין
__________________
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בשר=עוף או רק בשר בקר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קילו בשר זה 5 גרם לפי מה שהבנתי..
אבל זה מטומטם זה לא תחליף לקריאטין הרגיל, בארוחה רגילה אוכלים 200 גרם שיש בזה בערך גרם קריאטין חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חביבי, תרד מזוטות. אתה רוצה קריאטין הדרך היחידה היא לקנות אותו בצורת אבקה. לך על מונו. קריאטין בכמויות מבשר זה לא ריאלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים לא מסתמך על זה בכלל אלא סתם מתעניין.
אין לכם איזו טבלת ערכים לעניין ? |
![]() |
![]() |