|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, אני מתאמן אימון Ab ארבע פעמים בשבוע וכל אימון בין שעתיים לשעתיים ועשרים דקות.
שמעתי שעדיף להתאמן עד שעה, שעה וחצי, מה ההבדל? האם זה מזיק? ואם אני מתאמן למשל על יד קדמית בתחילת האימון יוצא שאני לוקח את השייק חלבונים בערך שעה וחצי אחרי שהתאמנתי על השריר הראשון. אני פשוט מודאג ממצב קטבולי של תחילת האימון בגלל שהאימונים שלי די ארוכים (יש לי רק 4 פעמים בשבוע, אין לי ברירה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כול האימול שלך חייב להיות פחות זמן כי אחרת האפקטיביות שלו יורדת. תנסה להוריד יותר לכיוון של שעה-שעה וחצי גג.
דבר שני את השיק ממולץ לשתות עד כ-45 אחרי סיום האימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא טוב בכלל.
אימון של יותר משעה וחצי גובל באימון יתר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאתה עושה יותר מידי סטים תעלה את התוכנית שלך ונעזור לך לקצץ ממה שלא צריך ורק שתדע שיותר מידי סטים רק מזיק כי השריר לא מספיק להתאושש עד לאימון הבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה...
דבר ראשון אני לא עושה הפסקות דיבור, אני מתאמן אפילו בלחץ שאני לא יעבור את השעתיים. אז ככה, אימון A: כתפיים, חזה, יד קדמית, בטן אימון B: גב, יד אחורית, טרפזים, רגליים כל שריר 4 תרגילים (חוץ מטרפזים שאני עושה 2 ובטן 3 תרגילים וכתפיים 3) כל תרגיל 3-4 סטים של 10-15 חזרות (חוץ מחזה שאני עושה 8 פלוס מינוס, ובטן שאני עושה כמה שאני מצליח). האם יש חשיבות לסדר של כל שריר בכל אימון? זאת אומרת: גב, יד אחורית או יד אחורית ואח"כ גם (זאת סתם דוגמה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז הייתי מסדר קודם גב ואז יד אחורית
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אימון ארוך מידי,כמו כן מתחלילים אימון מקבוצת שרירים גדולה ולאחר מכן עוברים לקבוצה קטנה.כמו כו על תתאמן יותר משעה ורבע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה זה? סתם סקרנות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אשמח אם תענו לי על עניין אורך האימון, אני פשוט עוד מעט הולך למכון כושר ואני לא רוצה להמשיך ולעשות טעויות!
|
![]() |
![]() |