|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() קראתי שטוב לקחת אומגה 3 בבוקר לפני השינה וגם לפני אימון....
אני שוקל 63 כמה כדורים לקחת דבר ראשון? ואם אני עושה אירובי על הבוקר על בטן ריקה כדי לקחת את הכדור לפני האירובי או לקחת עם הארוחה שאחרי??? וכדאי לקחת לפני אימון משקולות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה לא משנה מתי אתה לוקח את זה.
תיקח 6 כדורים בבוקר בהנחה והepa והdha הם 180 ו120 בהתאמה. אני לוקח 2 בבוקר, 2 בצהריים [שזו גם הארוחה לפני אימון] ו2 לפני שינה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אומגה 3 זה שומן אתה לא צריך שומן לפני ואחרי אימון .
תשלב אותו בשאר הארוחות ביום ![]()
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט של גיל |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: exporting
חדר כושר: hp
|
![]() הוראות שימוש:
1-3 כמוסות ליום לפני הארוחה כמוסות שמן דגי מעמקים קרים. ללא חשש מדיוקסין, כספית ומתכות כבדות. רכיבים: שמן דגים (GMO Free), ויטמין E טבעי. כמוסה: ג'לטין (BSE Free), גליצרין, מים. ערכים תזונתיים בכמוסה אחת: אנרגיה (קק"ל) 10, חלבונים (ג') 0, פחמימות (ג') 0, שומנים (ג') לאחרונה אני מתלבט אם אני צריך את זה חומצות שומן אומגה 3 יכולות לסייע לירידה במשקל בכך שהן מאפשרות לכל תאי הגוף לתפקד במיטבם. השמנת הגוף היא תוצאה של הצטברות עודפי קלוריות הנאגרים בצורת רקמות שומן. מחסור בקלוריות (כמו בעת דיאטת הרזיה למשל) מביא להשתחררות הקלוריות על-ידי "שריפת השומנים". אצל חלק מאיתנו מנגנון זה אינו פועל כשורה, וההסבר החלקי לכך הוא שקרומי התאים שאוגרים שומן אינם מתפקדים כפי שנדרש משום שהרכבם אינו מאוזן. קרומי התאים עשויים בעיקר מחומצות שומן רב-בלתי רוויות – אומגה 3 ואומגה 6. בחמישים השנים האחרונות השתנתה התזונה המערבית. בעוד שכמות אומגה 6 בתזונה שולשה, כמות אומגה 3 ירדה לשליש ואף פחות. בעקבות כך השתנה גם הרכב קרומי התאים והם מכילים הרבה יותר (ויש האומרים יותר מדי) אומגה 6. התוצאה, לפי טענת מדענים, היא קושי גובר של התאים להשתחרר מהשומן שאגור בהם. במחקר שנערך נמצא כי ניתן לרדת במשקל טוב יותר בעזרת דיאטת הרזיה שנוטלים במהלכה השלמה תזונתית של אומגה 3.