|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אני קונה אבקת חלבון Universal 3 ק"ג 300 ש"ח וזה כאילו 100 מנות
שווה לי ? מחיר טוב מאוד ביחס לכמות כי פה באתר הרוב 2.3 ועולה בסביבות האלה ועוד משלוח וזה .. עריכה : חח סליחה התכוונתי מאה מנות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() איך הגעתה ל 300 מנות?
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() כן בטוח 3 ק"ג רשום אפילו על האריזה
וגם עוד הוכחה רשום כל סקופ 30grm והכל ביחד 100 serving full יעני מאה מנות הגשה משו כזה 100x30=3000 3 קילו ![]() עריכה : חח סליחה התכוונתי מאה מנות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() SwaR,
אתה צודק שהמוצר נראה משתלם אבל מבחינת איכות איפשר להשוות אותו למותגים היוקרתים יותר בעיקר מבחינת טעם וריח ותחושה בבטן נתונים שהרבה לקוחות התלוננו עליהם בעבר בהקשר למוצר הזה. אם בכל זאת תבחר לרכוש את המוצר הוא קיים גם ברשת ישראלבודי במחיר של 280 ש"ח ככה שאתה מוזמן להזמין אותו גם דרך החנות וכמובן כמו תמיד עם התחייבות למחיר הכי זול בארץ! אתה מוזמן ליצור איתי קשר ישירות או אם כל אחד מנציגי החברה וכולם ישמחו ליעעץ לך ולפתוח הזמנה במידת הצורך. בהצלחה! שלומיק צוות ישראלבודי - 0506929029
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שלומיק אחי יש לך במחשב את ההודעה הזאת שמורה?
כל הזמן אתה כותב את אותה הודעה וכמובן מדגיש "ישראלבודי מתחייבים למחיר הזול ביותר" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() אותה הודעה מה הכוונה? מתי דיברתי על החלבון של יונברסל?
ולגבי המחיר הכי זול בארץ אני דואג לציין את זה כי זה נכון מעבר לזה כל הודעה שאני כותב היא חדשה ומקורית ![]()
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() אז למה אתם לא מציגים את האבקה באתר כמו שצריך ?
|
![]() |
![]() |