![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טוב זאת התכנית שלי יש לציין שאני מתאמן בחרא מקום אני צריך פעם להביא תמונות תראו איזה מקום מגעיל.
נתונים: גיל 14 וכמעט חודש 1.70 63 קילו אחוז שומן: 9-10% (אני משער) מטרה: מסה ובכל הכוח!!! בקשר לאוכל אני פשוט מנסה לאכול כמות חלבון מספקת כמות שומן איכותי וכמה שיותר פחמימות כי פשוט קשה לי לעלות במשקל. אני מתחיל עם חימום קל על ההליכון וקצת מתיחות רגליים: סקוואט עם מוט 4X8 כפיפת רגלים במכונה (אני לא בטוח שזה השם הנכון זה בישיבה) 2X10 חזה: בנצ' פרס בשכיבה 3X10 פרפר במכונה 3X10 גב: מתח רחב במשקל גוף 3X6 מסור יד-יד 3X10 (אני ינסה היום בנט אובר ראוז) יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה 2X13-15 כפיפות פטיש 1X12 יד אחורית: מקבילים 3X10,9,7 כתפיים: לחצית כתפיים בישיבה (עם מוט) 2X10 שראגס 2X10 (מישהו יכול להביא סרטון לביצוע טוב של שראגס) בטן: כפיפות בטן 3XMax (ביצוע איטי ככל האפשר - אני שוקל להוסיף משקולות בתרגיל הזה) התחלתי השבוע להוסיף ריצה של כ-3 קילומטר בחוץ אני יעשה פעם פעמיים בשבוע ואני ישליף את הקלורוית מאיזה עוגיה ופרי thaibox אמר שהתכנית גרועה אבל אני לא מבין מה הוא רוצה אני נותן 6 סטים לשריר גדול 3 לשריר קטן וזה לוקח לי 60-70 דקות אני אולי יתחיל לעבוד עם תפריט בקרוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 5 סטים בכתפיים? ועוד אחרי עבודה על חזה וגב?מה נדפקת ?
6 סטים על רגליים עוד איכשהו פ'סדר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
ובכתפיים לפעמים אני עושה 4 התרגיל האחרון (הרמת ידיים מלפנים) בכלל לא קשה רק הלחיצה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד עם Ss....
או תוריד סטים לכל קבוצות השרירים חוץ מלרגליים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכתפיים מעורבות מספיק בחזה ובגב ועוד להפציץ אותן ב5 סטים? תהיה הגיוני אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה פי 2 יותר סטים ממני
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() מה זה Ss?
אז עם זה יותר מדי סטים אז מה לשנות לכתפיים אני רוצה לתת פוש רציני אז זה מה שאני עושה מה ההגיון עם אני יוריד סט פרפר או סט מסור? תפרטו יותר תגידו מה לשנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() מתן או מישהו שיכול לעזור לי עם התכנית יכול בבקשה להוסיף אותי לאיסיקיו 2696134
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אני (בדומה לטאי) אומר שאם כבר Fbw (למתאמן שהוא לא מתחיל) אז תעשה אותו עם תרגילים מורכבים, בלי עבודה מבודדת יותר מדי וכו'..
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא יכול לעבוד בתכנית של 5X5 ובסגנו כזה כי לדעתי אני קטן מידי וזה גם לא מתאים לי הייתי גם מת לנסות ABC או AB אבל בגלל הציוד ה"דל" שש לי המכון אני עושה FBW |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא יכול לעבוד בתכנית של 5X5 ובסגנו כזה כי לדעתי אני קטן מידי וזה גם לא מתאים לי הייתי גם מת לנסות ABC או AB אבל בגלל הציוד ה"דל" שש לי המכון אני עושה FBW |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר של 5x5 ? אם אתה לא יכול לעבוד בטווח חזרות של 5 חזרות אז אתה צריך להוסיף תרגילים מבודדים? אני לא רואה את הקשר .. ולמה אתה לא עושה דדליפטים ? מקבילים ? בנט אובר ראוז ?
אגב - גם אצלי חדר הכושר (חדר כושר של הבניין) דל בציוד ואני מצליח לעשות בו בינתים AB יפה מאוד.
![]() |
#15 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אחת הסיבות שאני מתנגד לתוכניות Fbw ,היא שלמרות שתדירות הגירוי גבוהה יותר ,עצימות הגירוי לא מספקת בעייני ,ולכן מונעת היתפתחות מקסימילית, אני חסיד של תוכניות ספליטים ,בעיקר Abcd וכדומה ,אבל נתקלתי בתוכניות Ab יעילות כמו Doggcarp שמוכיחה את היעילות שלה בשטח
בעייני ?תחליף לספליט "מורכב יותר " ותתן לשריר שלך את הגירוי העצים שהוא צריך ,ואת זמן ההיתאוששות הארוך שמגיע לו .
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
למה ? אתה ממתאמן בבית ?
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מתאמן במכון לא מאובזר.
שמע אחי,אתה פשוט מגזים בעבוג על הכתפיים...תוריד ל3 סטים...תעבוד כמה שיותר חופשי ומורכב ואתה מסודר. טיפ:אל תסתבך יותר מידיי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה מונע ממך לפצל ? זה שאתה לא יכול לעשות איזה תרגיל דבילי לרגליים ? דפוק 30 סטים של סקוואט באימון ותבין שכל התרגילים האחרים זה סתם קקי (השאלה היא אם תצליח ללכת אחרי זה Xd).
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אל תגזים,אבל בהחלט אפשר להמליץ לו על אוקספורד סקוואטס (10 סטים של 10 חזרות )
![]() |