|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למי שבצבא .לאיפה אתם מציעים שאני יתגייס ?לגבעתי או לנח"ל
נתחיל בזה שאני מתגייס ב19 לחודש וכמוש הבנתי אני מיועד לגבעתי למרות שלא רציתי כל כך עכשיו יש לי כמה קשרים ואני יכול לעבור לנח"ל אבל השאלה היא מה יותר טוב הכוונה מבחינת אנשים שנמצאים שם וכל הדברים האלה ..בסופו של דבר ידוע שמי שעושה לך את כל הכיף שמה זההאנשים מסביבך שניהם קרביים אז מה שנשאר זה רק לאן תעזרו אנשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניתן להגדיר אילו אנשים יש איפה. מדובר בחטיבות שיש בהן המון חיילים ואנשים שונים.
לא משנה מה תבחר, אתה תכיר חברים, ובמיוחד ביחידה קרבית שבה מתפתחים קשרים מיוחדים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() גם גבעתי וגם הנח"ל היתברכו ממה שראיתי עד היום ,בחיילים מנתח אוכלוסיה מאוד איכותי ,איפה שלא תיפול אתה תיפול עם חברה טובים ...אז מבחינה חברתית ? אין מה לדאוג ,גם זכור לי שדרוזים משתלבים מאוד מאוד יפה בגבעתי (בעיקר בג"דסר ) ,אז לא תהיה שם לבד מהבחינה הזאת
![]() מבחינת הפעילות בשטח ? בסופו של יום ,פרט למצב של מלחמה אמיתית,כל החי"ר פרט לסיירות עושים את עושה פעילות בגזרות שונות. הרבה מחסומים ,מעצרים ומארבים ככה או ככה אני גאה בך מאוד שאתה הולך להיות קרבי ,אמרתי לך את זה לא פעם במסנג'ר ,אבל מגיע לך שתשמע את זה בצורה פומבית ,אתה לוקח החלטה לא פשוטה (אחת שאני לקחתי לכיוון ההפוך ,כי אני שרמוטה מפונקת שלא הייתה מוכנה שיקחו לה את המשקולות ),אבל אתה לוקח אותה כמו גבר יאללה סולימן תן בראש ![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() דרוזי מתוק שלי!!!!!
מי אוהב אותך יותר ממנייייייייייייייייייייייייייייי ![]() ![]() ![]() רק מג"ב!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() ארבל אתה מלך אחי ..תודה על העזרה ושתהיה בריא אחי !
אני ס"כ מורעל מהרגיל גלעד !! מה אני יגיד לך ...מג"ב לא הסתדר לי הרבה אבל נראה בסופו של דבר מה יהיה ..יום הגיוס קובעים צריך להקים יחידת של בודיבלדרים בצבא שתהיה זרוע של מג"ב וכדורים וזריקות בתחת יהיו אפשריות וחוקיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הייתי מתגייס 4 פעמים בשביל זה
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מג"ב זה על הפנים, גלעד אל תתעצבן, זו האמת, במיוחד מבחינת אנשים.
כמו שארבל אמר גם גבעתי וגם גולני מבחינת אנשים יש שם איכות, האמת חבר שלי שעכשיו בקורס טייס דיבר עם איזה אחד שהיה בנח"ל והוא שמע דברים ממש טובים, תעשה את הבחירה שלך.
![]() |
#8 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() צנחנים אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לאן שתלך תצליח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נח''ל אשכנזים שולטים שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הגדול היה בנח''ל והוא מספר רק דברים טובים בכל אופן יחידות אכותיות אבל למה לא משהו יותר מובחר הלכתה לגבושים בכלל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
הרבה חברה קווקזים אתיופים קצת רוסים וכל האידות שמסביב בהצלחה סוליקו
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נח"ל וגבעתי שווים פחות או יותר.
אני עשיתי טירונות (רובה לפחות) עם נחלאווים וממש נהניתי, אחלה חבר'ה. יש לי שני חברים בסיירת גבעתי ושניהם אמרו לי שהחבר'ה של הגדודים אחלה. בשורה התחתונה החטיבות אותו דבר ורק הפיקוד שונה (נח"ל-מרכז גבעתי-דרום). תחליט מה שתחליט אתה תגיע למקום טוב. שיהיה בהצלחה, שפשוף נעים וכל הכבוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סוליקו אחי אני תאמת אם חס וחלילה לא הולך לי בכל הגיבושים (שעוד מעט יש לי )
וחס וחלילה מספחים אותי לנח"ל או לגבעתי אני פשוט לא מיתפנה להם מהבוק"ם אני בחיים שלי לא מיתגייס לאחת החטיבות האלה אני מקווה שאני לא יגיע למצב כזה ושאני את הגיבושים שמחכים +לאן שאני רוצה ללכת או גולני או צנחנים או מג"ב חברה איכותים: לפי מה אתם אומרים חברה איכותיים ? ואני לא מבין מה אתם אומרים על מג"ב מזה איכות של האנשיםאולי בגל נגיד שלחלק אין בגרות וכו וכו או חלק עבירות פליליות וואלה אם היו הולכים לפי שני הדברים האלה בטוח הייתי מיתקבל למיוחדת של מג"בחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שמה מהכול ותאמת הכי הרבה קווקזים ואתיופים יש לאחתשלי שני חברים חיות אדם(בוגדל) מפרקים תערבים מכות אחלה חברה צחוקים חברים שאם חס וחלילה יקרה משהו אלה מסוג האנשים שלו מלשנים ושומרים אחד על הגב של השני זה אנשים איכתויים מיבחנתי!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |