|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו יודע האם יותר מדיי אימונים בזמן לקיחת רואקוטן גורם לפירוק שריר? תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אה ? מה הקשר ?
סתם לא מומלץ לבצע פעילות גופנית קשה בזמן נטילת רואקוטן בגלל סיבות בריאותיות (משהו עם תפקודי הכבד לדעתי).
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ^ לקחתי את זה חצי שנה ושאלתי את הרופא ולא היו לי שום כאבי מפרקים או שרירים .. בכל מקרה - זה מה שהרופא אמר לי ככשאלתי אותו למה אסור חדר כושר ..
![]() |
#5 |
|
![]() אה, כנראה שאני טעיתי ^.^
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו מדברים על זה?: רואקיוטן? או roaccutane? אם כן אני התחלתי לפניי כמה ימים לקחת וככשאלתי על תופעות לוואי אמרו לי שיש לזה רק יובש בשפתיים ובעיניים, לא אמרו לי את כל מה שאתם רושמים פה.. זה נהיה מפחיד.. זה זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע .. משהו נגד חצ'קונים ?
אם כן אז יש לו הרבה תופעות לוואי שהחשובה שבהן היא ירידה בתפקודי כבד. אבל זה לא משהו שתרגיש באמת, מה שאתה תרגיש זה בעיקר יובש בפנים (בעיקר בשפתיים) + תתבאס שאתה לא יכול לצאת לשמש (לא קריטי בחורף). יכולות להיות גם תופעות לוואי קיצוניות יותר - הופעת בעיות נפשיות (פוביות והזיות), דימום מהאף, נטייה קשה לצלקות וכו'. תקרא את ההוראות, זה חשוב מאוד שתדע מתי להפסיק אם תתפתח אצלך תופעת לוואי רצינית :p
![]() |
#8 |
|
![]() אני לקחתי ראוקטן והיו לי קצת כאבי פרקים וגב תחתון בזמן האימונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() וואוו.. אני מתחיל להיבהל חח אני מתלבט אם עדיף אולי כבר להפסיק או להיותפגיע בשקטחח
אה..רגע.. מה לגביי אימונים, יהיה לי בעיה עם זה? סתם כך אני מרגיש בזמן האחרון (אני לא צוחק) שהדופק שלי עלה פשוט מרגיש בריצות וכו'.. ובמנוחה שהלב עובד יותר מהר, בגל זה פתחתי פוסט לפניי כן אני מקווה שאין לזה קשר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() אנ לוקח את זה עכשיו אבל במינון נמוך של 2 כדורים אבל אני עדיין חש ירידה בכוח וכאב במפרקים ובשרירים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני לא היחיד כך.. וגם אני לוקח כמוך 2 ביום, אני מחכה כבר שזה יגמר.. מזל לפחות שאנחנו בחורף אחרת זה יותר בעיה בגלל השמש ולך תדע מה, היה לי אתמול קילוף בגלל שאני מתחיל ז אנילא פונה לרופאה אבל זה הופיע כתופעת לוואי אני מקווה שזה יעבור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() O.o אני לקחתי שלושה כדורים כל יום .. מוזר .. :S
BigBit, בן כמה אתה ?
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה.גם אני לוקח 3 כדורים ביום זה נקבע לפי משקל ... (נראה לי)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ועדיין יש לך בעיות עם פצעים ? למה שלא תחכה עוד קצת זמן ותתן לזה לעבור לבד פשוט ?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קשור לגיל, דודה שלי בת 27 אם אני לא טוע ה והיא לקחה, זה גם תלוי מתי זה מתפרץ.
אגב, לגביי הרגשת מאמץ על הלב, אתם אולי תחשבו שאני סטנדאפיסט אבל, עובדה.. הייתי היום במכון כשהרגשתי שהדופק שלי מהיר וגם כך הראה מד הדופק (השתדלתי להיות עם מד דופק בגלל זה) הסקתי מסקנה שסתם כך זה לא יכול להיות כנראה יש לזה סיבה והסקתי שיכול להיות בגלל ש: 1. שינוי במזג אויר שמשפיע על הגוף 2. בגלל שזה קרה יחסית דיי סמוך ללקיחת הרוקיואטן אולי זה השפעת הרוקיואטן, במקרה באותו זמן בערך כשהתחלתי לקחת פתחו פה את הפוסט הזה אז זה עזר 3. עבודה על שרירים במאמץ ללא סיבולת לב ריאה - כתוצאה מזה מאמץ על הלב ועומס על השרירים בבת אחת ללא שיפור סיבולת לב ריאה וחיזוק הלב 4. ירידה בכושר החלטתי שיש משהוא והדרך לפתור בעיות בגוף זה להשתמש בגוף, אז עשיתי חצי שעה של שילוב הליכה וריצה, כשאני שם לב למאמץ- הליכה ואח"כ הגברה קצת, עד שלא מרגישים עייפות ושוב הגברה וכו' עד לריצה קלה ואח"כ ירידה קלה ושוב הליכה קלה ואח"כ ריצה מהירה ממושכת של כמה דק' וירידה בקצב מתון להליכה ושוב פעם, כל זה במשך 30 דק'.. כבר בדרך הרגשתי שהלחץ עבר, לפני כן ממש הרגשתי אימוץ גם בלי תנועה, אני עכשיו מרגיש ת'גוף עייף קצת אבל מה ההרגשה שונה- וטובה.. (זה נשמע כמו שיחה של זקנים אבל ממש הרגשתי מאמץ! ועכשיו לא..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ^ אממ .. טוב (?).