|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נתונים:
בן 13 עושה מסה כבר מעל 4 חודשים רציתי לדעת אם מותר לגיל שלי לצרוך קריאטין לצורך גדילה ,אני מודע לכך שתהיה לי ספיחת נוזלים והתייבשות אני במילא שותה הרבה מים אז זה לא ממש יציק לי השאלה אם זה אפשרי מבחינת גיל,הורמנים לצרוך את הקריאטן עוד פעם לצורך גדילה אגב בגלל שאני שומר על כשרות הקריאטין פיק פאוור http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 הוא שווה?כי זה בול במשקל שאם אני אתרגל אליו זה לא שאני יתקע עם קילו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה באמת נראה לך שתקבל תשובה תוך 2 דקות?
סבלנות אבא'לה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה הקשר להורמונים ?... זה לא פרו הורמו סה"כ קריאטין.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() והפיק פאוור הזה טוב?אולי אני יקנה אותו אז אני צריך חוות דעת [זה היחידי שכשר והוא לא בכדורים...]
המאמן שלי לא ממש אוהב את התוסף הזה אז הוא אמר לי לא להשתמש בו בכלל כי זה יזיק לי מבחינה הורמנאלית זה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל עובר תקן, במיוחד המוצרים שמגיעים לארץ..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אמרו לי שבשאר הקריאטנים שמופיעים באתר יכולים לרחת אנזימים מ מחזיר?
כי באמת הנושא של הכשרות ממש חשוב לי בגלל זה רציתי לדעת אם הפק פאוור ודוגמתו חזקים ומשפיעים מספיק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקריאטין אין אנזימים, באבקות חלבון של אופטימום יש אנזימים.. אבל הם ככל הנראה מגיעים מפרה.. בקריאטין אין אנזימים,אבל אני לא יודע מאיפה הקריאטין מגיע..
![]() |
![]() |
#9 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() קראטין יש גם בבשר אם תאכל קילו בשר תקבל כמו סקופ קראטין מהבשר כלומר 5 גרם אני לא מאמינה שאתה יכול לאכול קילו בשר ובנוסף אם כבר אתה מדבר על הורמונים אם תאכל את הבשר אז באמת תקבל הורמנים
![]()