|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא דתי ובימקרה ניתקלתי בסירטון הזה של יוטיוב.
אמנון יצחק שאני לא מכיר ולא ממש מענין אותי, הגיע להרצאה באוניברסיטה העיברית ושם חיכו לו חברי תנועת מרץ. http://www.youtube.com/watch?v=G22kAXvDLp8 מצד אחד חופש הדיבור, אבל מצד שני אם אתה לא שמאלני אז אסור לך לדבר. מצד אחד הזכות לישמוע את הדברים של הרב, מצד שני אם הוא אומר משו שלא מוצא חן בעיני השמאל אז אסור להקשיב לו, ואל תתיחסו למצב הזה ספציפית (שזה רב שבדרך כלל מרצה הרצאות על דת ככל הניראה), תשימו לב לאווירה הכללית, שאם הייתה קוראת הפוך, והימנים היו מפריעים להרצעה של השמאל היינו שומעים בחדשות על הסתה, ועל זה שהימין לא מכבד את ערכי הדמוקרטיה, וכו' וכו' וכו'....
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פרסמו את זה פה לפני שבוע-שבועיים בערך.
הבחורה הזאת שצועקת שם, צריך לעשות לה כזה דבר: http://www.heep.co.il/heep/media/120936 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככה זה מרצ. השמאל הקיצוני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי אני בדרך כלל משתדל להיות רגוע אבל עצרתי באמצע הסרטון רק בשביל לרשום שמזלם שלא הייתי שם.. הייתי מפרק להם ת'פנים! טמבלים!
וואי אני חייב לעדכן: האמריקאית הזאת חמודה לאללה. שאמרה לו "תתבייש לך. הוא תמליד חכם". ומה הנכה עונה לה: "גם אני תלמיד חכם". עלאק. והכי נקרעתי כשהאדיוט הזה אומר "כולנו חכמים, כלונו נבונים, כולנו יודעים את התורה". יענו הוא מבין יותר מהרב אמנון יצחק. איזה כאאאאאאפה צריך לתת לו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() סרטון שקרע אותי...שני הצדדים מפגרים את האמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחרת הוא לא היה רב.. (אולי רב מכות אבל לא רב)
ערב רב אלה.. ואין על הרב אמנון יצחק!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק אל תהיו מושפעים מהתקשורת השמאלנית הזאת! רק הנושא הזה מראה לכם מי מושחת ורמאי. עלאק זכויות האדם. והרב עובדיה יוסף הוא אישיות ע-צ-ו-מ-ה. כואב הלב לראות שככה מדברים על צדיק כזה. רק תהיו אמיתיים ותשאלו את עצמכם אם באמת הוא עשה פעם משהו רע. ולא לפי התקשורת. כמו שאמרת, תביא מקור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() די די די!
כשהוא דיבר על העולים- "דבריו הוצאו מהקשרם" כשהוא דיבר על החללים-"דבריו הוצאו מהקשרם" כשהוא דיבר על המרקואים-"דבריו הוצאו מהקשרם" וזה רק מה שעולה לי אסוציוטיבית לראש, אם אני יעשה קצת חיפוש מעמיק אני ימצא עוד מלא דברים! הוא היה ממקימי ש"ס ביגלל יש לו שם מקום של כבוד, אבל הוא כמו כל פוליטיקאי, להיות בימין וליתמוך בפרס לנשיאות? נו באמת זה הכל אינטרסים! נ.ב על מה שאמרתי על הרב אין לי שום מיסמך רישמי אז אני ערכתי את ההודעה, סליחה אם מישו ניפגע!
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנחנו פשוט לא מבינים אזה שקרנים הם! איך הם מעוותים את המציאות! הוא אוהב את עם ישראל כמו את הילדים שלו והוא רוצה רק בטובתם! וברור שהוא יתמוך בפרס. המפלגה שלו היא קודם כל בשביל להגדיל תורה בארץ. אז הוא תומך בפרס כדי שיתמוך בישיבות. הגיון פשוט. את זה אני מבין ואני מניח שגם אתה יכול להבין. אבל אם הוא היה עושה מהלך מתוחכם שלא היית מבין? צריך לצאת מנקודת הנחה שהוא לא טועה. גם אם אנחנו לא מבינים. ואל תגיד לי הוא בן-אדם, הוא גם יכול לטעות. הוא כבר מזמן לא בדרגה של בן-אדם רגיל. |
|
![]() |
![]() |