|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
[שאלה] תוכנית אימונים
שלום לכולם!
אני מתאמן כבר כחודש במכון החדש התאמנתי לפני זה חודשיים במכון אחר אבל זה לא היה כל כך רציני עכשיו המאמן הביא לי תוכנית די עלובה אפשר לומר זה הולך ככה מתאמן 3-4 פעמים בשבוע וכל פעם התוכנית הבאה הליכון 10-15 דקות לחימום - זה סתם שטויות כי אני גם מגיעה למקום ברגל שזה עוד 10 דקות כפיפות בטן במן מכשיר כזה...אני עושה כבר פי 10 ממה שהוא אמר אבל עדיין זה מעט מידי רגליים-תרגיל משהו בסגנון של זה http://exrx.net/WeightExercises/Quad...dLegPress.html חזה- דחיקה רגיל ביותר... גב- פולי רגיל ומאחורי הראש כתפיים- מחזיקים את הידיים בגובה כתפיים משהו ככה '- ()-' ואז מרימים אותך למעלה יד אחורית- מרפקים צמודים למותניים ומורידים מן חבל כזה אם משקל למטה יד קידמית- כנ"ל רק שמרימים את המשקל למעלה וזהו.מצטער שאני לא יודע את השמות של התרגילים משהו יכול לעזור לי לבנות תוכנית אחרת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() UP
תעזרו בבקשה וסליחה על הדאבל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה רוצה כאילו תרגילים אחרים או מה? כי אתה רק פירטת את התרגילים, לא ממש כתבת תוכנית אימון (סטים, חזרות...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אפשר אז כן...כי אני לא ממש מרוצה מתוכנית האימונים הזאת
בבטן זה 4 סטים 30 חזרות ובכל השאר זה 4 סטים בין 8 ל 12 חזרות אודה לך אם תעזור לי לבנות תוכנית אחרת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל ....
ברוב מכוני הכושר יביאו לך בחודש הראשון תוכנית מעפנה כזו וזה לא על מנת שתתאמן לפיה .. זה בכדי שתלמד לבצע את התנועה כמו שצריך ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() דבר ראשון הליכה לפני אימון זה בזבוז זמן..לא תורם לכלום..
דבר שני אם רק התחלת הוא מביא לך תוכנית קלה כדי שתתרגל לעבוד עם התנגדות..אחרי זה תבנה תוכנית של עד 12 חזרות 6-12 לפיתוח מאסת שריר..כמובן אתה יכול לגוון נגיד פעם 8 פעם 10 פעם 12...על תעבוד במכשיר מסוים לפי זמן אלה מספר סטים וחזרות...תגלוש באתר תיראה תוכניות שונות ותשאל תאלות לא ניראה לי שמישהו יבנה לך פה תוכנית שלמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה...
התאמנתי כבר לפני זה בגלל זה התוכנית מעפנה אני אדבר עם אמאמן מחר ואבקש ממנו תוכנית חדשה |
![]() |
![]() |