|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לאור בעיית לקטוז
![]() מבדיקה באתר פה ראיתי שישנה רק אופציה אחת (כאן) לגביי זה וזהו חלבון האיזולט http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 היקר בהרבה בשל הרכבו ולצערי יקר מידי בשבילי... מדובר ב-או מחיר אטרקטיבי ( כמות הגדולה ) אבל זאת דיי הוצאה במכה אחת... או כמות קטנה ויקרה האם ישנם אבקות אחרות זולות יותר אשר לא יגרמו לחור בכיס וגם יענו לי על הדרישות????........ ![]() תודה מראש על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הרבה זיופים בתחום הזה, האבקה שאתה הבאת פה נחשבת למקורית. בניויורק, שאתה מסתובב בחנויות, אתה רואה בעיקר אותה. היא אחת הטובות בתחום אנשי חולי הלקטוז (מה שלא קרואים לזה).
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תבדוק את החלבון סויה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לא יודע יש לי תחושה שהוא קצת מעפן ולא עונה לצורך של פיתוח שרירים רציני
אלה יותר כתוסף בריאות...תקנו אותי אם אני טועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה טועה.. הוא תוסף חלבון לכל דבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
טוקסיטי אבאל'ה, אתה קצת טועה.
חלבון סויה נחות בהרבה ממי גבינה. יש גם חשש לפיטואסטרוגניים . אז אם אתה לא רוצה שדיים, אל תיגע בסויה ( כמובן שאני נסחף) אל תשווה ווי לסויה. זה לא אותו דבר ולא באותה איכות. ![]()
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |