|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו היום הייתי במכוןן קיצר אחרי אימון אכלתי 2 בננות.....המאמנת כושר ומסתכלת עלי ואמומרת לי בשיא הרצינות.....למה אתה אוכל בננות אחריי אימון...אז שעה אני מסביר להה והיא אורמת לי שזה לא נכוןן וצריך לאכול לפני אימון......
ועוד דבר ממצחיק יש אצלנעו במכון אחד שבן 18 עשה קורס בוינגיט והוא מזין תמוח שהוא בוגר וינגיט וזה אז קיצר הוא מונגול....הוא כל תרגיל עושה 100 סטים מליארד חזרות ומאה תרגילים לכל שריר...והוא שחיףף.....הוא אמר לי מי שרוצה שיהיה לו סיבלת צריך לעשות למשל חחחחחחח יום אחד ריצה 10 דקות אחרי זה הליכה יום שניי ריצה איטית אחרי זה ריצה......הוא אומר לבלבל תלב.......עכשיו השאלהה מה כל המטומטמים האלה לומדים בוינגייט שהם כככככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח הרמה של המדריכים בארץ רק מידרדרת מיום ליום..
אני למזלי יש לי אחלה מדריך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אחי זה לא רק אצלך
אצלי המדריך מביא לי תרגיל לסיבולת והוא אומר לי שזה על מסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הרמה בקורסים באמת נמוכה אבל הם לא אומרים מה שהוא אומר ,כנראה הוא לא מבין מה שמלמדים אותו לפי מה שהבנתי הוא מיתכון שבשביל סבולת לב ריאה או שרפת שומן עדיף לגוון את האימון האירובי וזה באמת נכון .
ובקשר לקורסים הם עצמם אומרים שהקורס רק תמצית וצריך עוד ללמוד ולהיתקדם אני עושה עכשיו קורס מאמנים בכרים ורואים שזו רמה אחרת נותנים לכול נושא חשוב המון מידע סתם לדוגמא היום למדנו על הורמן גדילה 4 שעות מה שבוקרס חדרי כושר למדו 5 דקות במקרה הטוב
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() למה כל טמבל שנצא פה יומיים חושב שהוא יותר חכם מכל וינגייט?
זה שיש גם מדריכים לא טובים זה לא אומר שכולם ככה! |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הרמה שלהם נמוכה וחוץ מאחד במכון מדריךך שהוא יש לו מסה יפהה והוא מתאמן ואוכל טוב אף אחד לא מביןן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() אני דווקא ממש מרוצה מהמדריכים שלי
![]() אופיר בכר ושגית אייזנמן ![]() ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מי מקשיב למדריכים?
מקשיב למתאמנים הסוסים הרציניים הם נראים בן זונה אז מבינים שהם באמת יודעים מה הם עושים.
![]() |
#9 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כל אחד שקורא יומיים מאמרים באינטרנט נהיה לי מבין גדול. אני גם מדריך חדר כושר, אני מבקש לא לעשות הכללות. יש מפגרים בכל תחום, גם בהדרכת חדר כושר, אך לא כולם כך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וחוץ מזה שהיא מאמנת, מה אתה מקשיב לה? תן לה בעיטה שתחזור לנקות את המטבח ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כי יצאת טיפש וחובה עליך להענש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הוא באמת צודק המאמנים על הפנים
אצלנו אחד עשה סקוואט חופשי ובמקום להשים תמוט בשכמות הוא החזיק אותו מעל הראש איזה 10 סהטימטר מהצוואר והמדריכה לא אמרה לו כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() חחחחחחחחח לבלבל תלב???? תגיד לו שההורים שלו אחים תן לו כפת שטות ושלא יבלבל לך תביצים
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה מדריכים מדברים כאלה שטויות. אני עכשיו עושה קורס של מכון וינגייט ובכלל לא מלמדים אותנו תשטויות האלה. דווקא הרבה מהדברים שמלמדים אותנו שם אני קורא פה בפורום. אז אני לא יודע על סמך מה אותם מאמנים מדברים כאלה קשקושים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהבתי זרום איתם וצחק עליהם מה הבעיה אתם לא יודעים איזה דאחקות הולכים אצלנו במכון צחוקים באמצע סטים נשפכים!!! מסוכן להרים שמה מקלים כבדים מרוב צחוק
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואצלי המדריכים ממש טובים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשורה תחתונה - אין פה יותר מדי חוכמות , גם פעם שלא היה חצי מהידע של היום הגופות היו חבל על הזמן (היום התקדמו לא בגלל הידע , בגלל החומרים שיש) אז בקיצור תרים משקלים שכבדים לך מאוד ושלא תצליח לבצע איתם סט שלם בלי קצת עזרה או צ'יט , תאכל הרבה בדגש על חלבון ותישן...זהו אלה שלושת המרכיבים להתעסק ביותר מזה - לא שווה ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|