|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש משהו למניעת פירוק השריר, מה יותר כדאי? מה יותר טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה אוכל טוב במהלך היום אתה לא תהיה קטבולי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הדברים האלה לא עוזרים בשיט מניסיון שלי ושל עוד כמה אנשים.. במקום זה תקנה קראטין הוא גם עוזר בשיפור כוח וגם קצת בהתאוששות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה אחד התוספים הטובים אומנם הוא מאוד יקר אבל לאנשים עם תקציב הייתי ממליץ עליו בחום. אם תרצה יש לי כמה מחקרים על התוסף.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם גלוטמין זה אחד הדברים הטובים (והיקרים).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
גם יוצא משתלם מבחינת המחיר וגם נותן תוצאות טובות.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יחד עם זה שילבתי משקה איזוטוני , 2 BCAA 2 HMB קריאטין + משקה איזוטוני -Revenge כשעה לפני האימון , ובתחילת האימון עוד 2 BCAA + 2 HMB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מזה Bcaa ומזה משקה איזוטוני?
אז בכל זאת אתם אומרים שעדיף גלוטמין? אני עוד מעט אתחיל להשתמש בקריאטין, מה אתם אומרים על גלוטמין בנוסף? יהיה יעיל? או שזה סתם עוד כסף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עליי קריאטין טהור לא עובד אבל זה אחד התוספים שאני ממליץ עליהם בחום. לגבי תוספים חלקם אני באמת מסכים איתך שהם ביבוז כסף אבל חומצות אמינו וBCAA הם תוספים נפוצים מאוד בתחום הפיתוח גוף וספורט בכלל אם הם משתלמים או לא אני אישית הייתי מוכן לשלם הרבה כסף כדאי שבתקופת החיטוב שלי אני אאבד כמה שפחות שריר אחרי שעבדתי כל כך קשה בשביל להשיג אותו כל אחד והשיקולים שלו.
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() שלומיק, לא נעים לי להרוס לך כי בד"כ אני מסכים עם ההודעות שאתה רושם אבל פרסמתי בעבר הודעה בהתייחס לאותם מחקרים מדעיים על Hmb אני מציע שתריץ חיפוש (יכול להיות בפורום הישן והשחור) בכל מקרה אני התמצת: במתן Hmb לשחקני פוטבול נצפו יכולות למנוע פירוק מאסת שריר ועידוד אנאבוליזם אולם הן נראו במתן של החומר בכמויות גדולות מאוד ברמה שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו כלכלית.
לגבי גולטמין וחומצות אמינו מסועפות אני בהחלט יכול לאמר שבכל מחקר שהן נבדקו לא היה ספק ליעילותן. אני אישית משתמש בגלוטמין והוא נמצא אצלי בגדר מוצר חובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יוגי, איך הגלוטמין משפיע עליך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני יריץ חיפוש תודה (:
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתם אומרים, מה עדיף לי Hmb או גלוטמין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() up!
|
![]() |
![]() |
![]() |