|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים אני צריך ייעוץ...אני יתחיל לספר קצת-
לפני שבועיים וחצי כשנכנסתי ללחוץ בשכיבה (אחרי 3 סטים של חימום) 70 קילו ל10 חזרות שזה לא מתקרב אפילו לrm10 שלי אז באמצע הסט הרגשתי שמשו נדפק לי באזור החזה יותר לכיוון הכתף הקדמית...זה מרגיש כאילו זה נתפס ממש ממש חזק אבל אני לא סגור על זה...בקיצור, לא המשכתי את האימון וחזרתי הביתה, מרחתי וולטרן ולקחתי הפסקה של שבוע מהמכון (הפסקה שכבר תכננתי מלפני זה, בלי שום קשר למה שקרה באותו אימון בכתף)....מרחתי במשך אותו שבוע וולטרן והכאבים די עברו אחרי 3-4 ימים.... שבוע שעבר חזרתי להתאמן באמצע השבוע על משקלים יחסית נמוכים והכל היה בסדר...רק ששלשום באימון שלי בבנץ' (שוב אחרי שהתחממתי כמו שצריך), כשלחצתי 80 קילו, בערך בחזרה הרביעית הרגשתי שוב שמשו נדפק לי בכתף, כאילו זה שוב נתפס ממש ממש חזק אבל זה גם ממש כואב... שוב חזרתי הביתה ומרחתי וולטרן וזה עדיין כואב בטרוף ויש לי הגבלה בתנועה... מהזה יכול להיות? ומה לעשות? נ.ב- אחרי 2 דלקות בכתף השנייה אני יודע איך מרגישה דלקת וזה לא מרגיש לי כל כך כמו דלקת, מה גם שזה כל פעם מתחיל לי באמצע סט... יכול להיות שזה קרע? מתיחה?? או סתם שריר תפוס ואם כן מה לעשות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לי את אותו מקרה כמו שלך רק בטרפז השמאלי.. מה שקורה זה שהשריר תפוס ואנחנו באים להתאמן עליו יום-יומיים אחרי שכבר התאמנו מצב כזה השריר הגיע למצב שהוא לא נושם (זה דבר שקורה לעיתים ,זה לא דבר שצריך לקרות ,אבל זה קורה) ושלוקחים מנוחה וכל הזמן שזה עובר זה בעצם לא עובר לגמרי זה עובר ב-90 אחוז וברגע שאתה חוזר על התרגיל זה מחזיר לי את זה כמו בומרנג הפתרון הכי טוב שתיקח שבוע וחצי-שבועיים מהחדר כושר אתה בטח נמצא במצב תפיסה שזקוק ליותר משבוע חופשה מאימונים ..
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותודה על העזרה ![]() עריכה-אם אני ילך להתאמן אבל לא יעבוד על חזה וכתפיים נגיד ויעבוד רק גב ורגליים כאילו על אותה תוכנית פשוט יוותר על החלק של כתף וחזה אז זה יהיה בסדר?
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב לי קודם כל הדבר הכי נכון שתעשה זה לקחת חופשה מאימונים של שבוע וחצי-שבועיים לא יקרה כלום .. אם זה יימשך למרות שקשה לי להאמין רק אז תלך לרופא המשפחה והוא ייעץ לך .. קרה לי אותו דבר כמוך הוא אמר לי לנוח עוד שבוע חוץ ממה שנחתי ואז לראות איך זה מגיב ואם לא טוב אז לחזור אליו וברוך השם לא הייתי צריך לחזור אליו
![]()
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין על מה אחי אנחנו כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם
![]()
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() יש לי את זה כבר בערך שנה וחצי. זה לא עובר, תשכח מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא עבר לך כי אולי המצב שלך החמיר ולא הלכת לרופא אבל אמרתי לו שאם הוא לא ישתפר שילך לרופא
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחח איזה עידוד הבאת לי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק זה לא עובר תשכח מזה חחחחחחח הכנסת אותי לדיכאון חחחחח
![]() |