|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על המכשיר החדש המכונה "אימון רטט".
אתר הבית-http://www.vm3000.co.il לפרטים. אחד האנשים האחראים לפיתוח המכשיר אומר ואני מצטט- "שימוש במכונה לאימון רטט כלל גופי, אימון אחד בן 10 דקות שווה לכחודש בחדר כושר, ללא הזעה וללא עומס מנטאלי מגיעים לתוצאות מדהימות, כל מועדוני הספורט הגדולים בעולם עובדים עם זה, לצערי בארץ זה עדיין לא נקלט בכדורגל – כנסו לאתר: www.vm3000.co.il " אני רוצה לשמוע מה דעתכם בנוגע למכשיר ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חארטה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אנשים מחפשים קיצורי דרך אבל הם לא מבינים א-י-ן ק-י-צ-ו-ר-י-ם צריך לעבוד קשה!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמו הרצועות האלה שאומרים ששמים את זה על הבטן וזה שווה ל 600 כפיפות בטן או משהו כזה וזה עושה ריבועים תוך איזה שבועיים...עוד חארטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לנו את זה בחדר כושר כל השמנות עושות את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קח את טבליות אשכוליות ויטליה זה יעשה לך קוביות (:
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הסתכלתי באתר והביאו מביאים הרבה מחקרים,
אז אם למישהו יש גישה למחקרים(m0she?) שיבדוק. עם הטכנולוגיה המתקדמת היום, שום דבר כבר לא בטוח http://www.vm3000.co.il/index.files/Page1023.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
(אני בדקתי ומצאתי אבל אין לי כוח להביא לינק לכל מחקר) |
|
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() 10 דקות לחודש אימון? אפילו סייקל לא עושה אתזה חחח
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() יש לך 30 שניות לברוח! 10 דקות לחודש חדר כושר עאלק... מה בחדר כושר?! מסה? חיטוב? בחיי שהרמאים האלה כל כך שקופים.
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() מה אתם מקשקשים?!?!?!זה מכשיר מעולה!!!
סתכלו איך הגברת הפרגית הזאת עומדת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |